20.12.2014

Luukku 22: kummien lahjat & koristeltu AITO kuusi

TÄÄLLÄ luukussa 5, jo esittelin meidän pienet tekokuuset ja höpisin muutenkin kuusiasioista. Tänään me kuitenkin päästiin ekaa kertaa tänävuonna koristelemaan kuusi ja vieläpä aito sellainen.
Koska meille kotiin oli turha ottaa aitoa, niin vaadin taas äitiäni hankkimaan heille aidon kuusen.
Se oli aivan paljas kun saavuimme, mutta nyt se kimmeltää niinkuin joulukuusen kuuluukin.

Minä olin ostanut siihin uusia palloja, koska äidin koristeet oli tosi kulahtaneita jo, kuitenkin joistain koristeista hän ei suostunut luopumaan. Mutta lopputulos on mielestämme hieno ja se on pääasia.
Kevinkin pääsi ensimmäistä kertaa mukaan koristelemaan ja oli ihan innoissaan viemässä koristeita kuuseen, vaikka välillä neulaset pisti ja koristeet olisi ilman ohjeistusta mennyt kaikki samaan oksaan.
Vielä paketit sinne jouluaattoaamuksi niin kokonaisuus on täydellinen!
Kerroin luukussa 17 (TÄÄLLÄ) mitä ollaan hankittu meidän läheisille joululahjaksi. Siitä kuitenkin puuttui kummien lahjat.
En ollut keksinyt heille mitään ja koko asia vähän jäi, mutta sitten näin ihan mielettömän hienon idean ja meiltä jotenkin kuin ihmeestä, löytyi tarpeetkin, joten se lähti samantien toteutukseen!
Kyseessä siis valokuvapalikat, joiden idean löysin Unelmista totta -blogista: TÄÄLTÄ

Tarvitaan jotain palikoita, mitä vain. Itse käytin palapelipalikoita, joiden ohje oli hukkunut ja ne oli matkalla roskiin.
Sitten tarvitaan sakset, liimaa ja kynä ja no tietenkin kuvia joista leikellä/titokoneelta tulostettavia kuvia joista leikellä. Sekä valkoista paperia.


Ensin meinasin tehdä niin, että kaksi sivua on kuvallisia, kaksi sivua valkoisia ja kaksi sivua niin, että niihin tulee kirjaimet joista muodostuu Kevinin nimi, mutta tajusin sen menevän hankalaksi jos palikoita pyörittää/vaihtaa kahden kuvan väliltä.
Niinpä tein kaksi valkoista sivua ja muille neljälle sivulle kuvat.
Palikoita on kuusi.
Kuvat tulostin ja sitten piirsin palikan rajat kuvaan, että sain oikean kokoisen.
Sitten vaan liimaamaan ja vielä piti vähän ylimeneviä reunoja leikata.
Kuvat on kaikki samoin päin, eli jos palikkaa pitää kahden sormen välissä pitäen kiinni valkoisista sivuista, pyörii neljä kuvaa peräkkäin kaikki oikein päin, oliko tarpeeksi epäselvästi kerrottu?
Siellä on Kevinin kuvia, jotka molemmille kummeille samat ja muutama kuva Kevinistä kumminsa kanssa.
Kuvat ovan joko täysin mustavalkoisia, himmeän värin sävyissä tai osittain värillisiä/mustavalkoisia.


Näistä tuli mielestäni oikein ihanat ja aion tehdä varmasti meillekin tällaisen palikka kasan perhekuvista ja varmaan käytän lahjaideanakin vielä jollekin!
Joku nopea ehkä ehtii vielä toteuttaa tämän itsekin, mutta tämähän ei mitenkään erityisen jouluinen ole, joten sopii ihan miksi lahjaksi tahansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥