6.12.2014

Luukku 6: 10 lemppari kuvaa Kevinistä

Tämä oli ihan mielettömän vaikea, koska koneelta löytyy jokaiselta Kevinin elämän kuukaudelta kuvia, joka kuukauden kansiossa on ihan vähintään se parikyt kuvaa, joissain jopa viitisenkymmentä ja ihan jokaikinen kuva on tietenkin maailman ihanin!
Yritin nyt siis löytää sellaisia kuvia, jotka on paitsi maailman ihanimpia, niille on myöskin jokin selitys, miksi kyseinen kuva on tärkeä.
Nämä kymmenen ei kuitenkaan ole missään paremmuus järjestyksessä, vaan aika järjestyksessä.

Ensimmäinen kuva on ihan vastasyntynyt Kevin, joka iltaisen maitohuikkansa jälkeen nukahti sänkyymme muhkeiden peittojen väliin. Tämä on sellainen kuva, että jos vauvakuume alkaa vähän edes hellittää, niin tätä kun edes vilkaisee niin kuume on taas jo sietämätön!
Niin ihana pieni ruttunaama ♥

Toinen kuva on 3kk iässä. Siinä olen juuri pukenut maailman ihanimman haalarin vauvalle, joka on nukkunut tyytyväisenä koko pukemisen ajan. Nyt kun miettii, että samaiselle lapselle muka voisi pukea hänen nukkuessa.. naurattaa pelkkä ajatus!


Kolmas kuva on 4kk iässä. Kuvassa on myös mummini joka on meille todella tärkeä ja rakas.
Tämä kyseinen kuva on tärkeä siksi, että se muistuttaa siitä, että rakkaimpiin voi aina luottaa - he tulee hätiin vaikean paikan tullen ja auttaa parhaansa mukaan.
Kevin oli äärimmäisen helppo vauva, mutta muistan, että tuo viikko oli ollut kaikinpuolin muuten todella raskas (ja huom. Rasmus oli armeijassa vielä tuolloin) ja tuona iltana Kevin päätti itkeä, itkeä ja aina vaan itkeä. Mulla olisi ollut hirveästi hommaa, mutta piti kantaa vain vauvaa. Kun hän vihdoin rauhoittui, laitoin värit päähän. Eikös se huuto alkanut taas. Olin tosi väsynyt. Soitin mummille, joka tuli heti sylittelemään vauvaa, että minä sain hommat hoidettua. Jo mummin läsnäolo sai paremman olon.

Neljäs kuva on Kevin 5kk seisoskelemassa. Tämä kuva siksi, että Kevinhän ei tuolloin todellakaan vielä ryöminyt eikä kontannut, mutta osasi istua, ja seisoa mitä tahansa tukea vasten ja alkoi pian ottaa pieniä askeliakin talutettaessa.

Viides kuva on Kevinin puolivuotiskuva. Iloinen oma itsensä. Tuosta kuvasta tulee vaan niin hyvälle tuulelle, että on pakko hymyillä. Tuolloin kuvaukset oli vielä mielettömän helppoja, kun kohde pysyi paikallaan, toista se on nykyään!

Kuudes on kuva 7kk tyypistä pomppukiikussa. Tuo pomppukeinu oli kyllä niin pelastus silloin, kun piti saada siivota tai käydä vaikka vessassa rauhassa ja tuo huvitus myöskin vei känkkäränkän mennessään, Kevin tykkäsi hurjasti!

Seitsemäs kuva on kesältä 2013, jolloin Kevin oli 9kk vanha. Hän konttaili mummilan (äitini) pihalla.
Tämä kuva on ihanan kesäinen, iloinen ja otettu paikassa, jossa voin hetkeksi unohtaa arki stressit ja lomailla.

Kahdeksas kuva hyppääkin jo ajassa eteenpäin paljonkin, Kevin on tässä 1v.8kk.
Kuva on ainut laatuaan: Kevin ja molemmat kisut. Noita kolmea on mahdoton saada sattumalta samaan kuvaan ja tarkoituksellisestikin äärimmäisen vaikeaa.

Yhdeksäs kuva kertoo hyvin, mitä taaperoarki voi todellisuudessa olla, kun 1v.10kk ikäinen toveri pistää tuulemaan.

Kymmenes kuva on samalla iällä, mutta aivan päinvastainen kuva. Tuollaisesta pienestä tuholaisestakin löytyy se maailman herkin puoli, joka haluaa halia, pussailla, nukkua vieressä ja jopa sylissä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥