9.12.2014

luukku 9: Hei joulupukki....

... Olen ollut tosi kiltti ja kuulin, että kiltit lapset saa jouluna lahjoja!
Minä toivoisin pöllön ja oikein ison (oikean) rekan, kiitos.
Niin joo, äitikin halusi toivoa mun puolesta, koska minun toiveet on muka jotenkin mahdottomia:

Joo, Keviniltä jos yrittää selvittää mitä hän haluaisi joululahjaksi, on vastaus ´´huhuuu huhuuuu!`` = pöllö tai ulos osoittaen ´´rekka brumm brumm``

Kauheasti Kevin ei mitään tarvitse. Leluja, joita hänelle kerätään on Sylvanian Families sarja (tai siis aloitetaan kerääminen joulusta kun saa niitä meiltä), kovaa muovia olevia eläimiä, leego dubloja, Brion puujunarataan osia ja leikkikeittiöön tarvikkeita. Ja näistä ollaan heitelty ideoita kyselijöille.

Kirjoja on tietysti myös aina kiva saada, varsinkin, kun tuo on kaikista kielloista ja vahtaamisesta huolimatta onnistunut hajottamaan muutaman kirjan..Ja pojan luistelija kummi keksi itse haluavansa ostaa pojalle ensimmäiset luistimet lahjaksi ja olen tästä mielettömän iloinen! En nimittäin olisi kehdannut (enkä tajunnut) pyytää niitä itse keltään, ei meinaan ole lahja halvimmasta päästä..

Minun isovanhemmat antavat aina kaikille rahaa, koska eivät oikein osaa ostaa mitään.
Me annetaan tosiaan niitä Sylvanian Families sarjaa talo, puiston leikkikenttä ja kaksi perhettä. Lisäksi yritän etsiä yhtä tietynlaista kirjaa ja frööbelin palikoita jos löytäisin.Itselleni toivoin äidiltäni kameralaukkua, kasvohoitoa, hyviä ulkohousuja ja saksan oppikirjaa (enää ei muista mitään kieliopillisia juttuja).

Lisäksi äiskä haluaa ostaa meille uuden jalkalampun, kun edellinen vaan pimeni yhtäkkiä eikä lampun vaihto auttanut eikä vikaa löytynyt..

Kisut saivat lahjansa hieman etukäteen, nimittäin sen niiden uuden kiipeilypuun. Jouluna saavat sitten pari pikku lelua ja nimia.

Lahjat ei tietenkään ole joulussa se tärkein asia, vaikka niille oman postauksen suon. Tärkeintä on tietenkin se ihana tunnelma, läheisyys ja rauha.
Mutta toki lahjat on mahtava ´´lisä mauste`` itsestäni ainakin on mielettömän ihanaa antaa lahjoja muille ja oikeasti, kyllä se lapsille usein on se kohokohta kun saa lahjoja!

Postauksen kuvituksena toimii viime joulun joulupukin vierailun kuvat, myöhemmin kuvia sitten saaduista ja annetuista lahjoista.
Mitä teillä toivotaan joululahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Fröbelin palikoidem dvd:itä saa tilattua tosi halvalla netistä (nimin. Neltsu ei muuta katsokaan..) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitääpä guugeloida mistä löytyy :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥