15.1.2015

kameralaukku

Mulla on ollut tuo Canon EOS 600D jo kaksi vuotta, mutta vasta nyt ohitettuna jouluna tajusin pyytää sille kuljetuslaukun.
Äiti olikin löytänyt aivan täydellisen kameralaukun, sinne mahtuu kaikki muu paitsi jalka, mutta se ei niin herkällä katoa tai hajoa esim. matkalaukussa.
Laukussa on kantokahva sekä säädettävä olkahihna ja takana vielä jotkut remmit (en ole hoksannut, mihin tarkoitukseen ovat..)
Se on näppärän kokoinen mutta ei yhtään liian pienikään, juuri sopiva siis!
Laukku myös kestää sadetta, mutta ei kuitenkaan ole mikään vedenpitävä, esim, lätäkössä varmaan menee vesi läpi..

Tarrallisen etuläpän alla on vetoketjullinen lokero, jossa on paikat täysille ja tyhjille akuille + yksi merkkaamaton. Itse pidän siellä täyttä akkua, kaukolaukaisinta, kuviensiirtopiuhaa ja leivinpaperia (kuulin  hyvän niksin millä pehmentää salamaa jos sitä on pakko käyttää).

Isossa lokerossa on kannessa paikat täysille muistikorteille ja vajaille muistikorteille, sekä yksi merkkaamaton pitkula lokero. Niissä mulla ei ole vielä mitään, koska omistan vain yhden muistikortin. Ja sitten tietysti lopputila itse kameraa varten. Lisäksi tuossa isossa tilassa oli kaksi tarroilla kiinnitettävää jakopalaa, joista toinen onkin käytössä niin sain fisulle oman lokeron.

Lisäksi on sivutaskut, joissa mulla on toisessa akunlaturi ja toisessa se toinen jakopala.
 

Olen hurjan tyytyväinen!

Millaisia kameralaukkuja teillä on?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi16.1.15

  Saisko vyöhön noista taka remmeistä? Kiva postaus kun oon miettiny minkä tyyppisen kameralaukun itse haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan totta muuten! Sehän noi lenkit varmasti on! :)
   Hyvä jos oli jotain hyötyä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥