1.1.2015

Onnellista uuttavuotta 2015!

Niin se taas vuosi vaihtui.
Me vietettiin sitä kutakuinkin samalla kaavalla, kuin vuosi sitten.
Oltiin meidän kolmihenkinen perhe + veljeni.
Olin tehnyt meille syömisiksi pitsaa (täytteinä tomaattimurskaa, jauhelihaa, ananasta, fetajuustoa, meetwurstia, juustoraastetta),
valkosuklaa-limepiirakkaa,
kaupasta nakkia + punajuurisalaattia ja perunasalaattia, kahta eri sipsiä ja dippiä + joulusta jääneitä suklaita.

Veljeni tuli meille viideltä ja ruvettiin heti syömään pitsaa, jälkkäriksi kahvin kanssa se valkosuklaa-limepiirakka. Herkut oli onnistuneet vaikka vähän jännitin, ja kaikille maistui hyvin!


Syömisten jälkeen katseltiin ja tanssittiin hetki fröbelinpalikoiden tahtiin ja kuuden jälkeen suunnattiin ulos paukkujen kanssa. Ei ostettu tänä vuonna montaa, koska a)rahat taivaantuuliin ja b)2½v. taaperoa ei kauaa paikoillaan pidetä.
Meillä oli siis vain 6kpl pakkaus pikkusuihkuja (siis ne tornit/vuoret mitkä vaan suihkuaa), yksi iso suihku ja yksi pata mistä lähti 18 paukkua taivaalle.
Otin siksi matalalla suihkuilevia, koska ajattelin, että Kevin ei osaa kuitenkaan taivaalle katsoa, mutta olin väärässä. Se viiminen taivaalle poksuva pata olikin paras.. No, vuoden päästä sitten vain raketteja!
Oltiin ulkona kuitenkin melkein tunti, kun käveltiin Kevinin tahtiin, joka pysähtyi vähänväliä ihmettelemään laukauksia.

Ulkoilun jälkeen olikin pienimmän puuroaika, jonka jälkeen miesväki suuntasi saunaan.
Kevin vietiin unille oikeaan aikaan 20.30 ja ajattelin ensin, että tästä tulee vuoden kovin nukkumaanmeno tappelu, kun ulkoa välkkyy pimeään huoneeseen ja paukkuu ja enokin on vielä paikalla. Mitä vielä, yhden kerran piti viedä reppana takaisin kun alkoikin jo tuhina!

Sitten me alettiin taas syömään; nakkia, perunasalaattia ja punajuurisalaattia.
Ruokailun jälkeen katseltiin elokuva bad neighbours, joka ei ollutkaan niin hyvä kun olin ajatellut, mutta ei ihan surkeakaan.. Tai ehkä sitä katsoi, kun edessä oli herkkupöytä..


Elokuvan jälkeen valettiin tietenkin tinat.
Kello oli vasta 23.30, joten pelattiin erä afrikantähteä.
Juuri ennen tasaa kaivettiin kuohuva, että päästiin juuri kellon lyömällä kilistämään.
Oli ihanaa juhlia vuoden vaihtuminen mun elämän kolmen tärkeimmän miehen kanssa

Tänään mulla starttaa vihdoin laihdutus/kiinteytys uuteen puhtiin! Enkä malta odottaa, mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥