1.2.2015

ensimmäinen korvatulehdus

Ja sairastelu jatkuu vain. Jotenkin tuntuu, että Kevin on ollut puolivuotta putkeen kipeenä. No, onhan hän välillä ihan terve ja varsinkin jos on ollut lomaa tarhasta niin ollut ihan terve, mutta siellä kun kaikki pöpöt pyörii eikä tuolla vielä juuri vastustuskykyä ole niin.. räkä valuu kokoaika..
Näinpä tätä osattiin jo odottaakin; hänen elämänsä ensimmäistä korvatulehdusta.
Meillä on ollut tässä muutama yö erittäin levottomia, kuumetta myöskin ollut satunnaisesti ja aika vetopois. Paripäivää silmätkin vähän rähminyt nukkuessa, mutta ajattelin senkin johtuvan flunssasta.
Tänään aamulla Kevin sitten kuitenkin ilmoitti itse, että ´´korva pipi`` ja kun painelin korvia niin toisen korvan koskemisesta alkoi kiljunta ja pyristely.
Lähdettiin heti päivystävälle lastenlääkärille Mehiläiseen (sillä kaikki varattavat ajat oli varattu) ja onneksi ei jouduttu odottamaan juuri yhtään.
Kerroin lääkärille kaikki oireet ja hän totesi heti, että siinä on ihan korvatulehdukset ainekset kasassa ja pienellä vilkaisulla totesi, että on tosi tulehtunut (aristava korva) ja toisessakin näytti tulehdus olevan.
Kuusi päivää nestemäisenä antibiottia ja 3-4vk päästä tarkistus.

Lääkäristä vielä apteekkiin ja kauppaan ja ressukka nukahti kotimatkalla rattaisiin, vaikkei niissä yleensä nuku. Kotona ei taaskaan oikein ruoka maistunut, ja sitten otettiin vielä kolmen tunnin päikyt omassa sängyssä...


Muuten ei olekkaan mitään ihmeellistä. Edelleen koulustressi huipussaan + kaikkea muutakin pitäisi saada tehtyä, mutta kun on juuri sellaisia kursseja ettei oikein voi poiskaan olla että saisi muita juttuja hoidetuksi ja ensiviikon jälkeen alkaakin taas työjakso... oivoi.
Uudet passikuvat sentään sain haettua vr:n opiskelijakorttiin ja maaliskuussa uusittavaan ajokorttiin, mutta vielä pitäisi saada aikasiksi käytyä lääkärissä, hammaslääkärissä, labrassa, kasvohoidossa, akupunktiohieronnassa.
Illatkin kun menee niin vikkelää ruokapuuhissa, treenatessa ja Kevinin kanssa aikaa viettäessä.
Mistä töissä käyvät ihmiset nykii aikaa kaikkeen?


Tuleva viikko tulee myös olemaan oikein hulinaa, pitkää päivää ja tärkeitä kursseja koulussa, pari pakollista menoa mm. toinen puheterapia käynti, keskiviikkona paukkuu Kevinillä ikää tasan 2½v. ja viikonloppuna kaikkea kivaa molemmille päiville, mutta niistä kerron enemmän mielummin jälkikäteen. Todella toivon, että ehdin ensiviikolla kirjoitella kaikki postaukset mitä olisi tarkoitus, eli toisesta puheterapia käynnistä (tiistai), Kevinin oma postaus (keskiviikko) ja viikonlopusta omansa.
Lohdullista huomata, ettei teitä lukijoita ole hävinnyt, vaikka postaustahti on hävettävän hidasta.
Elämäkin tuntuu niin tavalliselta arjelta ettei oikein edes tiedä mistä kirjoittaisi, joten jos teillä on postaus ideoita niin heitelkää tulemaan, niitä on aina kiva saada ja toteuttaa!!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2.2.15

  Postailet vaan omassa tahdissa! Kivempaa lukea kattavampia postauksia jotka on ajatuksella tehty kuin hätäisesti tehtyjä pakkopostauksia

  Mua kiinnostaisi kuulla sun mielipiteitä postauksien muodossa esim. Lastenvaatteista (ja niiden aiheuttamasta hysteriasta), sun haaveista tulevaisuuden suhteen tai vaikka että ottaisit vaan mielipiteen muodossa johonkin ajankohtaiseen sulle mielenkiintoiseen asiaan. Teillä varmasti koulussa käsitellään kasvatusaiheita ja niistä olisi kiva kuulla myös sun mielipide! Eli ylipäätään mielipiteitäsi, mietteitäsi ja havaintojasi olisi kiva kuulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, hyvä kuulla ettei tahtini haittaa! :)
   Ja kiitos postaus ideoista, pistän ehdottomasti mietintään ja toteutukseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥