11.2.2015

Uusi talvihaalari

Lupasin esitellä Kevinin uuden talvihaalarin, joten tässä se nyt tulee:
Ticket To Heaven:in ´´Klassinen laadukas raidallinen talvihaalari - Baggie``  koossa 98.
´´Laadukas raidallinen talven haalari. Se on valmistettu täysin veden- ja tuulenpitävästä materialista, haalari on hengittävä ja erittäin kestävä. Yksinkertainen kaunis muotoilu, teipatut saumat. Extra leveys helpottaa tämän suloisen ja käytännöllisen haalarin pukemista ja riisumista. Mukava haalari antaa leikkivälle lapselle liikkumavapauden. ``


Haluan aina, että ulkovaatteet eivät ole tylsiä, esim. yksivärisiä, synkän värisiä vaan niissä pitää olla 'joku juttu'. Lisäksi haluan tietysti, että se vaate on käytännöllinen ja kestävä. Karvareunus hupussa on mulle myöskin aika ehdoton, koska karvaton huppu näyttää minun silmään tönköltä.

Tickettiä meillä on ollut ennenkin, joten tiesin, että laadultaan pitäisi olla hyvä ja kestävä.
Käytännöllisyys tulee siinä, että se on nimenomaan haalari ja hyvän mallinen. On meillä myös henkseli housut + takki, mutta ulkona rymytessä tykkään ennemmin laittaa haalarin ja kauppareissuille sitten se takki.
Karvahuppu löytyy sekä säädettävät kengän alle laitettavat kumilenksut. Pari taskuakin aarteille on.
Myöskin hupussa on päällä tarra, jolla huppua saa ikäänkuin pienennettyä, jos tuppaa valumaan silmille.
Kuviointiin rakastuin heti. Olen aina tykännyt paljon eläinkuiseista, kunhan sitä ei ole liikaa (esim. kaikki vaatteet, kaikissa asusteissa jne.)
Tuohon seepraan kun yhdisti kirkkaan siniset kuomat, hanskat ja hatun niin olen kyllä hurjan tyytyväinen. Nimenomaan kirkkaat värit tuon kanssa on hyvä, tai menisi taas liian synkäksi omaan makuuni, jos olisi asusteet vaikka harmaata tai ruskeaa tai mustaa..
Sitten taas Kevinillä on toisina talvivaatteina kirkkaan oranssi takki ja mustat housut, joihin nuo siniset ei ihan oikein sovi, joten niiden kanssa on tumman harmaat kuomat, ruskeat hanskat ja hattu.


Seuraavaksi aletaankin miettimään ja katselemaan pikkuhiljaa sitä oikeaa välikausihaalaria!
Takki ja housut taas jo löytyy, mutta molemmat haalarit jäi tässä talven aikana pieniksi.

Mitäs te tykkäätte Kevinin uudesta talviasustuksesta?
Onko Ticket teidän mielestä hyvä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥