14.2.2015

Ystävänpäivä 2015 & viikon kuulumisia

Hyvää ystävänpäivää kaikille ♥

Mulla kerkesi olla yksi työviikko ja eilen alkoikin viikon loma.
Uudesta työpaikasta ei ole mitään kirjoitettavaa, koska siellä ei hirveämmin tekemistä ole enkä voi sanoa että siellä olisi mitenkään kivaa. Tykkään jos on paljon tekemistä ja saa kehitellä kaikkea puuhaa lapsille, mutta tuolla ei oikein ole mistä kehittää ja ohjaajien päivän tekemiset on väliplan teko - joka päivä sama välipala jonka laittoon menee max. 15min. ja sitten se isketään pöytään, josta lapset käy itse ottamassa - tai sitten ei.. Sitten yksi ohjaaja käy hakemassa lapsia kouluilta, mutta olen päässyt hakureissulle mukaan vain kaksi kertaa. Ja kolmas homma on puolentunnin liikuntatuokio. Muuten istuskellaan/käppäillään ja valvotaan lapsien riehumista, tai välillä lapset pyytää mukaan esim. pelaamaan sulkapalloa.
Joten, ei kovin tapahtuma rikkaita päiviä ole = ei kirjoitettavaa.
Muut ohjaajat sentään on kivoja.

Aamupäivät koulussa ekaluokkalaisten kanssa on kivoja, koska siellä on puuhaa. Autan lapsia tehtävissä, autan opettajaa mm. valvomalla lapsia kun hän käy jossain, siirtymätilanteissa ohjaan lapsia, setvin lasten riitoja ja lisäksi kaikkea pientä puuhaa kuten taideteosten vaihtoa seinälle tai pulpettien järjestelyä.

Päivät siis menee ihmetellen miten aika voi kulua niin hitaasti ja illalla kotona aika taas kuluu ihan liian nopeaa. En ole ehtinyt kirjoittamaan ja treenitkin on useimmiten jäänyt ajanpuutteen vuoksi, koska tärkeimpänä on kuitenkin huomioida Keviniä ja hoitaa kotihommat.


Ostin muuten Kevinille maatila-aiheisen kuva loton, kun puheterapeutti suositteli, ja se menikin tosi hyvin! Käytiin ensin jokainen lauta yksi kerrallaan läpi, annoin yhden kortin kerrallaan ja nimettiin mitä kuvassa on ja sitten poika laittoi sen paikoilleen. Näin käytiin kaikki neljä lautaa, mutta Kevin ei halunnut lopettaa, joten sitten vielä pelattiin sitä kahdestaan etsien kumman laudassa kortin kuva on.
Tosi hyvin onnistui ja pitkään jaksoi sen kanssa touhuta!Ensiviikolle on sovittuna pari mamma tapaamista ja jännätään synnyttääkö kaveri sopivasti mun loman aikana, että saan otettua Vilin siksi aikaa hoitoon. Toinen kaveri synnyttikin tällä viikolla mielettömän suloisen pojan ♥

Mutta tänäänhän on tuo ystävänpäivä ja me aloitettiin se ihanalla aamupalalla, jonka Rasmus teki. Lisäksi sain eilen tulppaaneja ja Rasmus sai taulun ja suklaata.
Kasattiin Kevinin kanssa palapeliä ja katseltiin telkkaria.
Ruuaksi päätettiin tilata pitkästä aikaa. Rasmus otti pitsan ja mulle ja Kevinille kanatikkuja, ranskalaisia, salaattia ja mozzarellatikkuja, kyllä oli muuten hyvää!Äsken käytiin vielä saunassa, mutta muuten me vaan lorvittiin koko päivä; laulettiin, luettiin, katseltiin vilmejä ja höpsöiltiin ♥
Sain mä myöskin opinnäytetyön aloitettua ja keksin pari liikuntajuttua iltapäiväkerhon lapsille olympialais kisoihin ja näyttöviikolleni.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♥