6.3.2015

Äitiyspakkaus 2015

Tämän vuoden äitiyspakkaus julkistettiin jokunen aika sitten ja monet ovat sitä kommentoineet, kirjoitelleet siitä blogiin jne. Niin aion minäkin nyt heittää omat mielipiteeni ilmoille.

Ihan ensin näin yleisesti pakkauksesta: Tykkään ihan mielettömästi! Suorastaan harmittaa ettei ole vauvaa tulossa, joistain noista voisin ihan jopa maksaa ja varmasti ostaisin/olisin ostanut, jos tuollaisia olisi tullut kaupoissa vastaan. Perehdytään kohta enemmän niihin mun suosikkeihin.
Kuitenkin pakkaus on (jälleen kerran) kovin poikamainen. Vaikka itse en ajattelekkaan kovin rajoittuneesti, että on tyttöjen vaatteet/värit ja poikein vaatteet/värit, mutta tasavertaisuuden nimissä tuo paketti kyllä kaipaisi myös niitä punaisia ja vaaleanpunaisia vaatteita, koska siellä on taas hirvittävästi sinistä ja vihreää, jota moni ei tytölle pukisi. Itse voisin varmaan tyttövauvallekin kaiken muun noista pukea, paitsi sininen ulkohaalari ja siniset housut..


Perus valkoiset kietasubodyt on ihan jees, vaikka tylsiä ovatkin, mutta onhan ainakin neutraalit.
Vihreä raidallinen kietasubodykin aika perus, mutta enemmän silmää miellyttävä, kuin pelkkä valkoinen. pupubodyyn ja vihreään pallo/pöllö bodyyn rakastuin, ne ovat sellaisia jotka lähtisi kaupastakin mukaan.
Oranssi raidallisesta hoousuista ja bodysta en tykkää yhtään.


Näistä potkuhousuista tykkään kaikista! Eniten kyllä ehdottomasti pöllöistä, joista taas voisin maksaakin ♥


Tässä tykkään pirtsakan värisistä housuista, tosin siniset eivät tyttö vauvan päälle ehkä menisi..
Harmaat housut on taas aika neutraalit, mutta jestas että taas tykkään tuosta pöllöpaidasta! Myös pilvi kuvioinen yöpuku on ihana.
Ulkohaalari on ihan mahtava, kun siitä saa nyt myös pussin! Tuo saisi olla kyllä ennemmin joku harmaa/ ruskea/ valkoinen, koska sinistä ulkopukua en taas jälleen tyttölle laittaisi.
Onneksi toinen ulkohaalari on neutraali ja myöskin ihan kiva.


Pöllökuvioinen kuolalappu, RAKASTAN! upee! Pupu sukat ja töppöset on myös lutuset ja perus sukkahousut ja sukat on hyvä. Tota tupsu pipoa inhosin meidänkin pakkauksessa, eikä se sytytä vieläkään. Perus valkoiset myssyt on ihan hyviä aluspipoja.
Ruokalappu on paaaljon kivempi, kuin meidän 2011 pakkauksen oranssi/ruskea kukkakuvioinen!
Ja makuupussukkakin on oikein kiva.Huppupyyhkeestä vaihtunut vain reunojen väri, mutta tarviiko pyyhkeen mitenkään erikoinen ollakkaan. Tosi tarpeellisia välineitä kyllä ja tuo kuumemittari on ihan huippu lisäys pakkaukseen!!

Jos meille olisi vauva, ja vielä poikavauva tulossa, niin en miettisi hetkeäkää rahan ja pakkauksen välillä! Kyllä tämä on kaikinpuolin kivemman näköinen setti, kuin se minkä me saimme, eli 2011 pakkaus (juu kyllä Kevin syntyi 2012, mutta ne vanhat paketit myydään aina ensin loppuun)
Ja kyllä muutenkin minusta on hienoa, että meillä täällä suomessa on mahdollisuus tällaiseen avustukseen, kyllä tuossa pakkauksessa tulee aina paljon tarpeellista, varsinkin jos perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi!

Mitäs te tykkäätte uudesta pakkauksesta?


Postauksen Kuvat: Annika Söderblom © Kela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥