17.3.2015

The Liebsters award & vähän kuulumisia

Sain haasteen Pieni perhe-blogin Suvilta, kiitosta vaan ♥
Haasteen tarkoitus on tuoda esille blogeja, joilla on alle tuhat lukijaa. Haasteessa pitää vastata haasteen lähettäjän yhteentoista kysymykseen, sitten keksiä itse 11 kysymystä ja haastaa 11 bloggaajaa vastaamaan niihin omissa blogeissaan.

Noh, minä en nyt jaksa pohtia yhtätoista bloggaajaa (koska luen tosi vähän muiden blogeja ajan puutteen takia), joten haastan vain muutaman..

Ensin siis vastaukseni Suvin laittamiin kysymyksiin:
Mitkä asiat tavallisessa arjessa tekevät sinut onnelliseksi?
Se, kun Kevin oppii jotain uutta tai esittelee ylepänä esim. dublorakennelmaansa tai piirrustustaan, se kun hän onnistuu jossain. Ja sellaiset pienet asiat, kuten aurinkoinen hyvä sää, hyvin nukuttu yö, hyvä ruoka, se kun ehtii esim. lenkille..

Nimeä huonoin ja paras näkemäsi elokuva?
Jaa'a onpas vaikea, koska olen nähnyt tosi monta elokuvaa (niinkuin varmasti moni..)
Huonojakin kyllä on, mutta en muista yhtään nimeltä.. Parhaita sarjoja olisi helpompi nimetä, koska leffojen nimiä on tosi vaikea muistaa vaikka olisi kuinka hyviä... Sanotaan nyt vaikka, että Step up -leffat, Twilight -leffat, suuri puhallus, burleski, Sami Hedbergin showt, perjantai on pahin... Siinä nyt jotain.. Muistan myös nähneeni joitain tosi hyviä kauholeffoja, mutta nimiä en tosiaan muista.
Trillerit ja tanssi leffat on yleensä parhaita.

Missä näät itsesi 10 vuoden kuluttua?
Hmmm.. Enhän voi yhtään tietää mitä tulevaisuus tuo, mutta mennään vaikka haaveajattelulla tämä.
Olen 30-vuotias, Kevin on pian 13-vuotias ja hänellä on kaksi pikkusisarusta iältään 3-9-vuotiaita.
Ollaan Rasmuksen kanssa naimisissa ja asutaan omakotitalossa, jonka pihalla on joku hyvä perheauto. Olen töissä kivassa työaikassa, samaten Rasmus. En kyllä tiedä missä töissä olisin, sillä tykkään nyt tästä mitä nyt opiskelen, mutta myös psykologiset jutut kiinnostaa tai ehkä opettajan työ...

Mikä on lempi vuodenaikasi?
KESÄ!!! ♥ ehdottomasti

Kerro kolme taitoa jotka haluaisit osata ja miksi?
Ompelutaito, koska olishan se nyt siistiä osata tehdä hienoja ja uniikkeja vaatteita itselle ja lapsille!
Tanssimaan tahdon myös oppia, tykkään siitä ihan mielettömästi, mutta just nyt ei ole aikaa lähtä kursseille.
Ja olishan se kiva herätä joku päivä niin, että osaan saksaa, ei tarvisi erikseen opetella, miksikö, en tiedä, rakastan sitä kieltä!

Mistä pidät itsessäsi?
Pitkistä hiuksista, silmistä, tatuoinneistani. Vai pitikö nää olla luonteesta.. helposti lähestyttävä/sosiaalinen, mukava ja iloinen, myötätuntoinen.

Millaisia asioita arvostat ystävissäsi?
Rehellisyyttä, avoimuutta, huumorintajua, sitä että jaksaa mun temperamenttia, sitä että pidetään sovituista kii.

Turhamaisin tapasi?
Millähän tapaa... En koe olevani kovin turhamainen ihminen, en seuraa muotia, en tuhlaa itseeni hirveästi rahaa, ei ole tekotukkaa/ripsiä/kynsiä.. No varmaan sitten se, että en poistu kotoa ilman että edes vähän ehostan naamaani: vahvistan kulmat ja vedän vähä ripsaria.

Millainen on vapaa päiväsi?
Semmoinen, ettei tarvii lähteä mihinkään kauppaan/lääkäriin/töihin/kouluun. Että voi koko päivän tehdä sitä mitä haluaa, tuijottamatta kelloa ja herätä silloin kun Kevin herättää - eikä herätyskello.

Minne tahtoisit matkustaa?
Mulle kelpaisi ihan mikä vaan lämmin ja lapsiystävällinen kohde, koska en ole ollut kuin Tallinnassa ja Pärnussa. Mutta sellainen unelma ulkomaanmatka olisi sellainen rantaloma, missä pääsisin myös näkemään ainakin jotkut upeat vesiputoukset ja purjehtimaan!

Mitä sinulle kuuluu oikeasti?
Oikein hyvää!

Minun kysymykset Eveliinalle Hedelmistään puu tunnetaan, Karinalle Kun haaveet muuttuvat todeksi, Anetelle Operaatio Äiti

1. Mikä on parasta kesässä?
2. Mikä on parasta äitinä olemisessa?
3. Oudoin tapasi?
4. Kännykkäsi taustakuva?
5. Suurin unelmasi?
6. suurin saavutuksesi?
7. Unelma työsi?
8. Jos sinun pitäisi elää tästä eteenpäin joko kuurona, sokeana tai mykkänä; minkä valitsisit ja miksi?
9. Mitä pelkäät?
10. raha vai rakkaus, miksi?
11. Mitä muuttaisit itsessäsi jos saisit muuttaa mitä tahansa?

Te lukijatkin saatte vastata kysymyksiin (paitsi tokan kysymyksen voi skipata jos ei ole äiti) lukisin mieluusti! :)


Sitten vähän vielä kuulumisia:
Kevinillä puhkesi vihdoin viikonloppuna yksi neljästä puuttuvasta takahampaasta ja muutkin näyttää siltä, että puhkeaa ihan hetkenä minä hyvänsä!
Ollaan myös treenailtu pyörällä polkemista, mutta sisällä. Koska se on vielä sellaista, että Kevin ei millään hoksaa sitä ideaa ja sitten menee hermo ja hän haluaa pois. Sitten taas hetken päästä hän haluaa taas yrittää jne. kauheaa eestaas ravaamista. Joten pyörä pysyy sisällä niin kauan, että hän oppii polkemaan niin sitten siirrytään ulos pyöräilemään.
Ja torstaina meillä on kolmas fyysinen puheterapia käynti.

Mulla on tullut vihdoin innostus lenkkeilyyn, kun sää on ollut niin hyvä! Ja muutenkin kokoaika jotenkin iloinen mieli ja pirteä vaikka oikeasti väsyttäisikin. Odotan myös innolla pian alkavaa uutta työjaksoa sekä pidennettyä viikonloppua kouvolassa jolloin on luvassa kaikkea kivaa!
Sain myös hoidettua tänään alta pois mediakasvatuksen kokeen, joka jäi kun piti olla Kevinin kanssa kotona juuri silloin. Oli vähän hämäriä kysymyksiä, mutta parhaani yritin ja nyt vaan toivon, että se menee läpi..
Palailen toivonmukaan torstaina puheterapia kuulumisten kanssa.

*fiilis kokeen jälkeen* :D

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Yritän toteuttaa viim ensi viikolla :)

    VastaaPoista
  2. Hei jee, kiva että teit tän jo näin nopeesti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥