28.3.2015

vauva, vieraita ja virvonvaron

Viime viikonloppuna kävin katsomassa ekaa kertaa Jennin 2viikkoista vauvaa kun olin tulossa lenkiltä ja seuraavana päivänä mentiin Kevinin kanssa yhdessä.
Kevin oli taas ihan haltioissaan pienestä ja kovasti olisi halunnut tämän syliin ottaa, mutta siihin ei tietysti suostuttu, joten toveri tyytyi silittelemään ja pussailemaan vauvan jalkoja ja päätä ♥
Eilen käytiin uudelleen kyläilemässä ja vauva kiinnosti taas kovasti. Kun vaava nukku kaukalossa, piti Kevinin tietenkin leikkiä ihan siinä kaukalon vieressä. Kun vauva pötkötteli viltillä lattialla, oli Kevinin pakko tietysti pötkötellä vieressä.Maanantaina kävin päiväkodin johtajan kanssa sopimassa Kevinin määräaikaisesta keskeytyksestä, eli Kevinkin viettää reilu 2kk kesälomaa ja on silloin virallisesti kotihoidossa, mutta hoitopaikkatakuun ansiosta saa 100 varmasti palata samaan hoitopaikkaan loman jälkeen.
Illasta tehtiin virpomisoksat valmiiksi tätä päivää varten.Koulupäivät meni nopsaa, kun oli vain kahta rentoa kurssia ja maanantai oli vapaa niille kellä ei rästejä ollut ja eilinen kaikilla vapaa, koska piti käydä tutustumassa seuraavaan työpaikkaan.
Olen taas kirjoitellut näistä kahdesta kurssista mitkä näiden työharkkojen välissä oli, ja yritän pian ne saada julkaistuakin, sillä pian alkaa taas höpöttelyt työjaksosta, joka alkaa maanantaina.
Sen voin jo sanoa, että uskon vakaasti pitäväni tästä työjaksosta, kun vihdoin on taas sellaista työtä mitä haluaisin valmistumisen jälkeen tehdä ja päiväkodissa on jo tuttu rutiini ja tekemistä riittää takuulla! Työmatkakin on tosi lyhyt, alle kilsa!


Tänään päikkäreiden jälkeen kerroin Kevinille, että meille tulee vieraita tänään. Kysyin osaako arvata ketä tulle?
´´Eno!`` -joo niin tulee, arvaatko kuka muu tulee?
´´Mumma!`` -No ihan totta, niin tulee! Kukas muu vois tulla?
´´Jussi!`` -No Jussi ei tälläkertaa tule, sieltä tulee Raija-kummi ja Rami
Kevin oli hetken miettivän näköinen ja varmisti sitten ´´eno, mumma?`` -joo myös ne tulee.

Kun he tuli, sai Kevin harjoitella virpomista (vaikka oikea virvonta päivä onkin huomenna) ja sai myös palkan. Kevin tosin oli sitä mieltä suklaamunista, että ne on jalkapalloja..
Ja Dita ryösti heti toisen munan.
Minähän ne suklaat lopulta söin tuohon navan jatkeeksi, kun ei Kevin tykkää syödä mitään makeaa.
Raija ja Rami toi meille ihanan seinälle laitettavan koristeen, suukkoja, Kevinille paidan ja taikasieniä(niitä puhdistus juttuja). Äiskä toi vadelma-lakkapiirakan, ison kasan vaatetta Kevinille, kaktuksen ja jotain muita kukkia.
Juotiin kahvit, höpöteltiin ja leikittiin melkein neljä tuntia! Onneksi ei ole pitkä aika kun nähdään taas!
Huomenna käydään shoppailemassa, kun mulle kävi pieni moka.. Kevinillä on nyt käytössä 92 kokoisia vaatteita, mutta ne ei mene enää pitkään, kun kaikissa alkaa olla hihat lyhykäisiä. Olen kuitenkin ostanut isompaa kokoa jo jemmaan. Aloin vaan sitten ihmettelemään, miksi ne taas ovat ihan liian isoja, että eihän tämä käy järkeen yhtään. Kunnes tajusin, että niin, olin täysin unohtanut välistä yhden numeron. Kaapissa on 104 --> mutta kokoa 98 ei olekkaan yhtään.
Eipä siinä muuta kun ostoksille! Esittelen uudet vaatteet myöhemmin täällä isona ryppäänä taas.

Mä lähden nyt toljottelemaan telkkaria ja suunnittelemaan mitä kaikkea huomena pitäisi ostaa.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥