22.4.2015

Päivitetty asunnon esittely

Lupailin uutta asuntopostausta, kun tämä kämppä on muuttunut niin paljon siitä, miltä näytti viimeksi melkein heti muuton jälkeen. Siitähän on jo puolitoistavuotta.
Silloin tekemäni asunnonesittely postauksen pääsee näkemään/lukemaan TÄÄLTÄ

Nyt voisi aloittaa ihan alusta, jos joku ei jaksa avata tuota linkkiä, josta samat tiedot löytyy, eli:
Asutaan kerrostalossa Vantaalla. Muutettiin tänne virallisesti 15.10.2013 ja tavarat roudattiin 21.10.2013
3huonetta, keittiö, sauna ja iso lasitettu parveke. Neliöitä on 70,5
Ja pohjakuva näyttää tältä:

Eteinen on tietysti saman näköinen kuin ennenkin. Seinät vaan on erisävyisellä valkoisella, mutta sitä ei kuvista huomaa ja ovimatto on siirretty vessaan.
Käytin vanhaa kuvaa ja huomasin vasta että tässähän oli vielä yhden kaapin joku seinä/ovi tossa nojailemassa.. Hups, no ehkä se ei niin paljoa häiritse..


Vessa/suihku/sauna ei myöskään tietysti hirveästi pysty muuntautumaan, mutta on sinne kuitenkin siirretty yksi lokerikko, pyyhekoukkkujen paikkoja vaihdettu fiksummaksi ja korulipasto maalattu valkoiseksi.

Keittiössä on vähän tauluseinän taulut vaihtanut paikkoja, seinämaali on astetta tummempi ruskea (saisi olla kyllä vieläkin tummempi...) ja sinne on tullut Kevinin oma pöytä + tuolit. Rasmus maalasi sinne myöskin liitutaulun ja koska taulun ja Kevinin pöydän väliin jäänyt seinäpinta näytti kovin tyhjälle; piti siihin ostaa positiivista ajattelua tukeva sisustustarra.


Olohuone on kokenut muutosta enemmän, kuin keittiö. Kaikki seinät maalattiin, matot uusittiin, ostettiin uusi työpöytä ja -tuoli sekä kaksi hyllyä. Taulut vaihtoi paikkoja ja olohuoneen seinäänkin löytyi ihana sisustustarra.
Niin, tekasinpa meille uuden lampunkin.Kevinin huoneessa on tapahtunut varmaan eniten tässä asumisen aikana!
 TÄÄLTÄ voi lukea ensimmäisestä muutoksesta, joka oli myös huoneen suurin muutos, mutta sitten huonekalujen paikat ei ihan miellyttänytkään kun vauvasänky vaihtui isojenpoikien sänkyyn - uuden järjestyksen näkee TÄÄLTÄ.


Meidän makkarissa onkin myllätty viimeisimmäksi kaikki ihan uusiksi, ja jottei tästä tule ihan mahdottoman pitkä, voi koko makuuhuoneen uudistuksesta lukea tarkemmin TÄÄLTÄ, tähän tyydyn lätkäisemään vain muutaman kuvan uudesta makkarista.

Parveke on myöskin remppailtu ihan uuteen uskoon ensimmäisen asuntopostauksen jälkeen, mutta menen tässäkin helpoimmalla, eli: TÄÄLTÄ löytyy parvekkeen remppailu ja TÄÄLTÄ kesäisempi parveke.Että tällaiseltä meillä näyttää nykyään!
Tykkään kyllä tästä meidän asunnosta, riittävän kokoinen meille, mielettömän hyvällä paikalla jne. mutta kyllä se ketuttaa maksella hirveitä summia vuokraa joka kuukausi..

2 kommenttia:

  1. Oii teillä on olohuoneessa ihana punainen seinä ja pallokattovalaisin. Enkä oo kellään nähnyt noin suurta perveketta! Ihana ylimääräinen kesähuone :) Meenkin lukemaan parvekepostaukset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oltiin vähä ihmeissää kun tultii kämppää kattoo ja esittelijä näytti parvekkeen :D ainut huono että sinne mennää makkarista, olis käytännöllisempi keittiön tai olkkarin yhteydessä :/

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥