10.5.2015

Äitienpäivä 2015

Kolmas äitienpäiväni äitinä ja ensimmäinen päiväkotilaisen äitinä!

Perjantaina oli tarhalla ´´äitienpäivä special`` kun vein Kevinin tarhaan sain ensimmäisenä ruusun Keviniltä. Ruusussa roikkui kartonki sydän ´´äidille toivoo Kevin`` ja toisellapuolen Kevinin itse laittamia tarroja. Lisäksi oli mansikka boolia ja vaahtokarkkeja. Jäin vielä hetkeksi katselemaan mitä Kevin puuhailee ennenkuin lähdin.
Kevin kyllä vähän paljasti tuon ruusun jo torstaina, kun kysyin jokapäiväiseen tapaan, mitä oli tarhassa tehnyt niin vastasi innoissaan ´´kukka! Äiti kukka!!`` mutta enhän tiennyt mihin tuo kukka liittyi.
Kun Rasmus tuli kotiin, sain toisenkin kukan. Hän kun ei olisi sitä saanut järjestettyä vasta sunnuntaina niin tuli vähän etuajassa sitten.Tänään sain nukkua aamusta tunnin pitempään kun miesväki nousi jo puoli kasilta tekemään aamupalaa. Sain herkkuaamupalan ja kahvinkin sain uudesta ihanasta iittalan mukista, joka siis oli lahjani.
Aamupalan jälkeen soitin mummille kertoakseni, että kuoren saa avata. Olin siis laittanut hänelle nimettömän kuoren postissa, jossa luki, että saa avata vasta kun tulee puhelu että saa.
Ja toki myös äiskälle onnittelut, vaikka hänellekkin kortti oli lähetetty.
Kevinin unien aikaan katseltiin vampyyripäiväkirjoja ja unien jälkeen tuli veljeni kyläilemään.

Kuinka onnellinen olenkaan, kun saan kokea ja jakaa kanssasi pieniä (ja suuria) tutkimusmatkoja, iloa, onnistumista, hupsuja hetkiä, oppia kanssasi uutta joka päivä, saada pitkiä halauksia ja märkiä pusuja
sekä olla se, johon purat kiukkusi kun suututtaa, se joka on joskus maailman ärsyttävin kun kieltää ´´kivoja`` juttuja, se jota vasten voit milloinvain itkeä ja turvautua - hyvinä sekä huonoina hetkinä.
Kuinka onnellinen olenkaan kun saan olla noin hurmaavan pienen pojan äitiIhanaa äitienpäivää kaikille muillekkin äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥