1.5.2015

Kesäloman suunnittelua

Mulla alkaa kesäloma jo 20.5, vaikkakin mulla on viikon leirijakso 1.-5.6
Kevinin loma alkaa siis 5.6 (on tuon päivän siis vielä tarhassa)
Tarha alkaa kahdella kevyemmällä päivällä 10.8 ja koulu jatkuu sitten 12.8
Rasmuksen lomista ei vielä ole tietoa..

Haluaisin tehdä kaikkea kivaa kesällä, koska suomen kesä on tunnetusti hyvin lyhyt, joten siitä on otettava kaikki ilo irti! Mitäpä sitten ollaan suunniteltu kesälle?

• Varmaa on se, että ulkoillaan paljon: auringosta ja lämmöstä on vaikea nauttia sisällä.
Kevinin 3v. synttärit elokuun alussa. Kavereiden kesken vietellään niitä taas meillä kotona ja sitten toiset juhlat äiskällä, koska sen ihmismäärän tunkeminen meille on todella ahdistavaa ihan jokaiselle.
(pitääkin muistaa varailla kohta sitä neuvola-aikaa kun niilläkin on varmaan taas kesäsulku. Synttäreiden suunnittelun olenkin jo vähän aloitellut, heheh..)
Kouvolassa olisi ihanaa olla enemmänkin, eli synttäriviikon lisäksi 1-2 vähän lyhyempää vierailua olisi tarkoitus tehdä.
• Jollain Kouvolan reissulla voitaisiin mennä yöksi-kahdeksi yöksi meidän mökille. Ja tietysti myös Uidaan siellä!
Ollaan oltu joka kesä päiväkäynnillä mökillä, mutta Kevin ei ole kertaakaan ollut siellä yötä mm. siksi, että siellä ei ole juoksevaa vettä ja olen kokenut sen jotenkin vaikeaksi vaipoissa olevan kanssa.


Huvipuistoon olisi kiva mennä, koska viime kesänä ei käyty. Joko Kouvolan reissulla tykkimäkeen tai sitten Lintsille.
Fallkullan kotieläintilalla olisi myös tosi kiva käydä! Ei olla siellä koskaan käyty vielä, mutta uskon, että Kevin tykkäisi kovasti.
Korkeasaaressakin voisi EHKÄ käydä. Painosanalla -ehkä-, koska käytiin siellä viime kesänäkin, joten jos sille ei löydy rakoa niin ennemmin käydään paikoissa missä Kevin ei vielä ole päässyt käymään. Mutta jos aikaa riittää tällekkin, niin onhan siellä aina kiva käydä hyvällä kesäsäällä.


piknikit on myös suunnitelmissa.
• Sekä tietenkin katukioskin jäätelön nauttiminen!
• Ja tottakai Grillaus kuuluu kesään!
• Mulla ja Rasmuksella on kesällä myös neljäs vuosipäivä, saa nähdä mitä siihen keksittäisiin!Hauska taas kesän jälkeen katsoa kuinka monta kohtaa saatiin toteutumaan.
Mitä suunnitelmia teillä on kesälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥