17.5.2015

Kouvolassa + uudet kesävaatteet

Meidän piti aluksi lähteä Kouvolaan keskiviikkona Kevinin unien jälkeen, mutta lähdettiinkin jo tiistaina nukkumisyrityksen jälkeen.
Perillä äiskällä oltiin neljän aikoihin ja Kevin pitkästä aikaa nyt jopa nukkui autossa n.40min. Mikä oli kyllä illan pelastus, kun ei päikkärit ollut kiinnostanut.

Ilta meni ihan vaan asettuessa kaikkien tavaroiden kanssa taas ja tietty mulla kokeisiin lukiessa, sillä meillä on maanantaina ja tiistaina kemian ja ruotsin kokeet.


Keskiviikkona aamusta Kevin päätti herätä äidin miesystävän kolinoihin puoli 7, eikä tietenkään kiinnostanut enään sen jälkeen käydä nukkumaan..
Varasin Kevinin 3v. neuvolan 13.8, missä on sitten kuulemma jotain pieniä tehtäviä sekä tarkistetaan lapsen näkö ekaa kertaa. Rokotteita ei tule, sillä ollaan otettu tähän mennessä kaikki rokotusohjelman mukaan. Nyt pitää vaan opettaa Keviniä sanomaan neliö, ympyrä ja omena, koska siinä näkötaulussa on kuvina nuo + talo eikä voi tietää näkeekö tuo jos hän ei vaan osaa mitään sanoa...

Päiväunet sitten onneksi maittoi paremmin kun oli niin aikasin herätty.
Päikkäreiden jälkeen tuli Kevinin kummi kyläilemään ja teki mulle ihanan letin, voi kun itsekin osais väkertää erilaisia lettejä..


Päiväruuan jälkeen lähdettiin Miisalle ja Samille ja Kevinkin pääsi ekaa kertaa näkemään heidän vauvaa ♥
Kevin taas kävi vähän ylikierroksilla kylässä, mutta oli kuitenkin suht nätisti ja uskoi kun kiellettiin jotain.. Vauvaa kävi paijailemassa ja pussailemassa ja ehtipä rontti ryöstää vauvan tutinkin omaan suuhunsa..
Illasta päätin käyttää ylimääräistä aikaa hyödyksi ja kuntoilla, mutta sää ei houkutellut lenkille, joten asensin äiskän kuntopyörän käyttöön. Voin muuten kertoa, että on yllättävän rankkaa polkea paikallaan. Puolituntia veivasin ja kyllä hiki virtasi ja jalat tärisi! Rehellisyyden nimissä; mun olis tehny mieli lopettaa jo ekan viisi minuuttisen jälkeen, mutta tahdon voimalla menin ´´lenkin`` loppuun!

Torstaina Olikin sitten ne Rasmuksen synttärit, joten annettiin hänen nukkua pitkään ja kun hän heräsi niin sai lahjansa ja aamupalan katettuna.
Meidän aamu tosin alkoi taas jo kasilta itse heitin heti herättyä taas pienen ´´pyöräily lenkin``

Kevinin päiväunien jälkeen tuli mun mummi ja mummin sisko kahville.
En ollut nähnyt mummin siskoa pitkään aikaan eikä hänkään Keviniä ikuisuuksiin!
Kevin sai namipussin (jonka lahjoitti minulle, koska ei itse tykkää karkeista) sekä suklaamunan, jonka sisältä löytyi tatskoja. Siis niitä lasten, märällä rätillä ihoon painettavia kuvia, jotka kuluu äkkiä pois. En edes tiennyt, että niitä on vielä!
Kun he lähtivät, lähdettiin me Rasmuksen isovanhemmille hänen mummon synttäreille.Perjantaina aamupäivästä kuvailin uudet kesävaatteet, jotka tilasin HerSecretiltä

armeijakuvioiset caprit - HerSecret


mintun värinen jumpsuit - HerSecret

Käytiin myös ostamassa Kevinille mun pyörään istuin ja mulle kypärä, sillä pitäähän mun näyttää oikeaa esimerkkiä. Mun mielestä on suorastaan naurettavaa vaatia lasta käyttämään kypärää ja samalla fillaroida itse pää suojaamattomana.
Ja pääsinpä pitkästä aikaa ajamaan autolla ja kyllä jännitti! Halusin Rasen pelkääjänpaikalle, jos tulisi joku pattitilanne, että joku osaa neuvoa kun menen ihan lukkoon enkä tiedä mitä teen..
Mutta kyllä se opittu taito sieltä jostain tuli kun vaan ensin sai tuntuman taas erilaiseen autoon.

Illasta lähdettiin niihin Rasen yllätys synttäreille

Lauantaina
tuli mun ja äiskän kaveri kahden lapsen kanssa kyläilemään. Ei oltu nähty tosi pitkään aikaan, kun aina kun ollaan oltu Kouvolassa, on joku lapsista ollut kipeänä.

Melkein heti heidän lähdön jälkeen tuli Kevinin kummi uudelleen miehensä kanssa.
Illasta äiskä joutui kyselemään multa koekysymyksiä ja ainakin siinä meni melko hyvin, saa nähdä miten tosipaikan tullen..
Tänään, sunnuntaina päiväunien jälkeen tuli mun toinen mummi ja pappa moikkaamaan meitä vielä ennen kotiin lähtöämme. Sitten syötiin ja lähdettiin. Onneksi tietää, että nähdään taas pian!
Kotona oltiin vasta puoli seiskan aikaan.


Nyt onkin enään kaksi koulupäivää tätä toista opintovuotta jäljellä, vähiin käy!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi18.5.15

  Mitä toi ruoka on? Näyttää tollaselta lauantai-mätöltä. Ai nam!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rase teki nachopeltiä (tai tunnetummin nachovuoka - mutta pellille) eli niitä tacosipsejä pohjalle ja päälle oikeestaa mitä haluu, meillä oli tomaattimurskaa, jauhelihaa, ananasta, persikkaa, kermaviili+dippijauhe, juustoraaste päälle ja uuniin niin et juusto sulaa. TOSI NAM! ;P

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥