7.5.2015

pätkiä päivästä 5.5.15

Tuli yhtäkkiä idea tehdä toinen ns. päivä videolla. Tälläkertaa vaan mahdutin meidän päivän kolmeentoista minuuttiin. (viimeksi tein videon reilu vuosi sitten ja sen videon pituus on 41min... se löytyy TÄÄLTÄ jos joku sen haluaa ja jaksaa vielä katsoa)  
Sanomattakin selvää, mutta selvennetään varuiksi, että todellakaan kaikkea meidän päivän tapahtumia ei ole videolla laisinkaan.
Kevinillä ikää tällä videolla 2v.9kk

Video sisältää musiikkia, yritin madaltaa sen ääntä ettei se niin pahasti pomppaisi sieltä yhtäkkisenä kovana äänenä, mutta laitteista riippuen näin voi silti käydä. Itse myös huomasin, että puhetta oli vaikea kuulla ollenkaan tietokoneen omista onnettomista kajareista, mutta kunnon kajareista sekä kuulokkeista kuuluu oikein hyvin.

 

Jos video ei tässä näy, niin linkki/osoite: https://www.youtube.com/watch?v=eSIhsytDfXQ&feature=youtu.be


Ps. Tuo syömäkohta näyttää pätkittynä koosteena vähän hölmöltä.. Eli Kevinillä oli joku kiukkupäivä, ensin oli kauhea nälkä ja kun vihdoin sai ruokaa niin se ei kelvannutkaa. Halusi juustoa. Selvitin moneen kertaan, että saa juustoa heti kun on maistanut ruokaa. Kyllähän hän sitten maistoi raivoomisten jälkeen ja sai juustoa. Ei kelvannut. Olisi pitänyt saada syödä suoraan purkista.
Seuraavaksi halusi banaania. Selvitin taas moneen kertaan, että ei, kun nyt on ruoka-aika ja banaania voi syödä välipalalla, iltapalalla tai vaikka jälkiruuaksi kunnon ruuan jälkeen. Huuto senkun jatkui.
Lopulta hän halusi nukkumaan. Okei, hyvä idea, kuullostaa jo niin väsyneelle koko poika.
Mennään tyytyväisenä petiin. Kas. Ei nyt enään nukutakkaan. Huudetaan taas kymmenen minuuttia. Taas haluaa ruokaa. Sanoin, että okei, mutta jos yhtään kiukkuaa niin lähtee heti takasin petiin.
Sitten se ruokakin maistui.
n. puolentoistatunnin päästä Rasmus tuli ja halusi tehdä munakkaat ja siksi syötiin taas.
Halusin vain selventää, että meidän periaate on se, että se ruoka mitä tarjotaan, syödään, tai sitten ei syödä mitään. Mutta koska pääruoka lopulta meni (ja juustoakin sai) niin tokihan jälkkäriksi/välipalaksi on kiva saada banaania ja munakasta!

PPS. Tää piti julkasta jo tiistaina, mutta tekeminen kestikin liian kauan. Sitte tää piti julkaista eilen, mutta kun olin tehnyt, ladannut ja olin juuri julkaisemassa, joku hälytyskello soi, että pitää vielä kertaalleen tarkistaa. Ja hyvä että tarkistin! Musiikit oli lipunut ihan vääriin paikkoihin ja näin ollen koko video oli piloilla. Tietenkään muokattavissa olevaa projektia ei enään ollut tallella, joten koko homma piti aloittaa alusta... Mutta nyt se on vihdoin valmis ja itse olen aika tyytyväinen, Mitäs te tykkäätte?

Onko tällaiset suppeat koosteet meidän arjesta teidän mielestä kivoja vai turhia?
Mietin myös, että olisi aika hauska kokeilla tehdä jossain vaiheessa viikon ajan joka päivältä pieni kooste tärkeimmistä jutuista, että päivän video olisi max. 10minuuttia, miltäs sellainen kuullostaisi?

4 kommenttia:

  1. Anonyymi8.5.15

    tosi kiva, näitä lisää :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8.5.15

    Mielettömän kiva!!:) ja kevin on aivan ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥