3.5.2015

Vappu 2015 + muuta läpinää

Olen ollut jotenkin hirveän laiska viimeaikoina, en ole jaksanut lenkkeilä, en treenata, en kirjoittaa.. Ja se ärsyttää tosi paljon, oikein ahdistaa.
Sitten kun ei kirjoita vähään aikaan niin ei enää edes tiedä mitä kirjoittaisi. Toisaalta olisi vaikka mitä kirjoituksia rästissä, mutta toisaalta ei saa mitään alulle. Sikipä tämä onkin vain tällainen sekavanlainen läpinä postaus, johon yritän parhaani mukaan jotenkin fiksusti saada kaikenlaiset kuulumiset mahtumaan.
Tulossa on kuitenkin lähiaikoina askratelua juttua, kummi juttua, äitienpäivää ja luonnoksissa lojuu vaikka ja mitä muuta.

Mutta aloitetaan nyt vaikka kissoista, kun niistä ei ole tullut mitään kirjoiteltua pitkiin aikoihin.
Dita (bengali) saa mut taas aivan hermoromahduksen partaalle. En olisi ikinä kuvitellut, että kissa saa noin paljon tuhoa aikaan, siitäkin huolimatta että se on saatu uskomaan kieltoja ja ymmärtää kyllä mitä ei saisi tehdä. Silti meillä tuhoutuu edelleen kaikki wc- ja käsipaperit mikäli ne jää näkyville. Perus wcpaperi telineessä ei voi edes haaveilla pidettävän rullaa. Se on ihan kiva mennä hirveellä kiireellä vessaan ja huomata pöntöllä, että jaahans, rulla on muuttunut kasaksi pientä paperisilppua.
Uusi villitys on suihkun lattiakaivon kannen irrottaminen. Sitä on kiristetty, sen päälle on kasattu tavaraa, mutta jumankauta se on aina irti ja tämä tyytyväisenä tonkii sitä tassullaan ja vippailee sinne kaikkea pikkutavaraa.
Myös olohuoneen hyllyillä kiipeily on olevinaan kivaa, vaikka heti kun näkee, että se huomataan niin kipittää karkuun tietän, että se on väärin. Yksi yö heräsin ihan hirveään jysäykseen ja kun menin katsomaan, oli tämä riiviö oikein tarkoituksellisesti potkinut yhden lasikynttilänjalan alas korkeimmalta hyllyltä. Ne olivat siis kaikki sinitarralla kiinni niin hyvin, että sai itsekin kunnolla rempasta että irtosi, joten on siinä kisulla puuhaa ollut. Ja kyllä harmittaa, sillä se kuului sellaiseen kolmen erikorkuisen jalan sarjaan, joita myydään ikeassa. Ei kamalasti houkuta ostaa uutta pakettia tai saati lähteä sen yhden jutun takia pyörimään tunniksi ikeaan.
Nykyään tämä pieni kiusankappale häiriköi Lolaakin (ragdoll) kun tämä menee astialle niin toinen menee härkkimään, josta syystä Lolalle on pitänyt laittaa oma vessa saunan lauteiden alle mihin pakenee omaan rauhaansa. Ajattelin kyllä ostaa sellaisen kannellisen astian, jos se auttaisi asiaa, kun ei kahden astian puhtaanapitokaan houkuttele.
Lola taas on edelleen mielettömän kiltti, ei tee ikinä mitään pahaa, mutta se taas ei toisaalta ole yhtä seurallinen kuin Dita, joka on aina kaikessa puuhassa mukana. Lola ennemmin tarkkailee vähän matkan päästä mitä tapahtuu.


Kevinillä menee edelleen tarhassa oikein hyvin ja heillä on ollut siellä kaikkea kivaa tapahtumaa, kissanaamiaisia ja vappubilettä ja tässäkuussa on vielä äitienpäivän kunniaksi joku juttu ja sitten kevätjuhla.
He on ilmeisesti harjoitellut lauluja kevätjuhlaan, kun Kevin osaa hienosti leikkiä faaraonkissaa ja bussi laulua.
Uusia sanoja tulee tosi paljon, joka päivä vähintään yksi uusi sana. Jopa vaikeampia sanoja tulee jo, kuten tarhapäivä, vapaapäivä, kuorma-auto, hiekkalaatikko, kananmuna,  kova nälkä jne.
Huomenna on ikämittarissa on 2v.9kk eli enään kolme kuukautta synttäreihin. En mä kestä...
Synttärit on jo aikalailla suunniteltu valmiiksi, eli enään pitää lähetellä kutsut, tilailla juttuja juhlia varten ja sitten järjestää ne juhlat.
Sen verran voin jo paljastaa, että tänä vuonna on kaverisynttäreillä teemana pöllöt ja sukujuhlissa on väriteemana limenvihreä ja oranssi. Täytekakutkin olisi tarkoitus tänävuonna yrittää tehdä itse. O'ou..


Vappua meillä vieteltiin ihan kotosalla vaan. Kevin sai jo viikkoa etuajassa sammakkopallon, mutta sehän ehti jo vappuun mennessä tuhoutua, joten Rasmus kävi ostamassa uuden mopopallon.
Torstaina ei tehty mitään ihmeellistä, mutta perjantaina tuli veljeni ensin kahville, mutta jäikin sitten syömään kanssamme grilliruokaa. Oli makkaraa, jauhelihavartaita, maissia, kanaa, salaattia (maissia, viinirypäleitä, fetaa, salaatinlehteä, kurkkua, tomaattia, punaista paprikaa) ja perunasalaattia.
Syömisten jälkeen taas vähän leikittiin ja Kevinin iltapuuron jälkeen miesväki meni saunaan. Saunomisen jälkeen Kevin meni nukkumaan ja me katseltiin sami hedberg kokovartalomies 2 showta.  Ei siis mitään kummoista, mutta en mä edes kaipaa ihmeellisyyksiä, näin oli hyvä.

MITEN TE VIETITTE VAPPUA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥