14.6.2015

Ekalla lomaviikolla me...


... Enimmäkseen laiskoteltiin, vaikka mun suunnitelma oli, että aletaan lenkkeilemään päivittäin. Vähän jäi, mutta onneksi on vielä paljon lomaa jäljellä skarpata!

... siivoiltiin kyllä ahkerasti ja vaihdettiin jopa verhot
... katseltiin lokin poikasia ja työnneltiin vikkelään parvekkeen lasit kiinni, kun lokkiemo yritti hyökätä
 
...leikittiin leegoilla, autoilla, junaradalla ja katseltiin muumeja Kevinin kanssa ja Pakoa isomman lapsen miehen kanssa.

...Kokeiltiin tehdä ekaa kertaa itse jäätelöä, ja oli muuten hyvää!
Ohje: vatkaa 5dl flora vispiä kovaksi vaahdoksi, kaada sekaan yksi purkki kondensoitua maitoa, sekoita varovasti. Sekaan voi tässä kohtaa laittaa mitä haluaa. Mä laitoin kinuskikastikeraitoja ja pätkiksen paloja. Pakkaseen yöksi kannellisessa astiassa.

... Käytiin Niinan ja Niklaksen kanssa ostoksilla


... Äiskä ja veikka tuli kyläilemään, syötiin nacho peltiä ja sitä jätskiä.
... Käytiin juhlimassa 2-vuotiasta Viliä...... Ja sen jälkeen väsähdettiin täysin!

Toivottavasti seuraava viikko olisi vähemmän tuulinen ja vielä enemmän aurinkoinen! Ja toivonmukaan saadaan Kevinin kanssa aikasiksi aloittaa tuo päivittäinen lenkkeily, tai mun laiskuudestahan se on kiinni, ettekä uskokaan miten paljon se ärsyttää itteeni!
Nyt oli tällainen erilaisempi viikkokuulumispostaus tällä kertaa, katsellaan miten sitten taas jatkossa!
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi14.6.15

  Vilahti pyörä tuolla yhdessä kuvassa.. Miten Kevinillä sujuu pyöräily? :) Meillä samanikäinen poika eikä oo vielä oikee hoksannut polkemisen jujua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis sen takia se onkin sisällä kun Kevinillä on niiiiiin lyhyt pinna että turha raahata pyöränkaa ulos ennenku oppii polkee :D hän saa puolikkaan kierroksen aina polkastuu mut sit tyssää ja menee hermo ja lopettaa yrittämisen. Joka päivä kuiteki yrittää mut ei vaa tajuu vaik kui yritetää auttaa... usein jarruttaa kun pitäs eteepäi polkee :D
   Aateltiiki ostaa potkulauta millä sit pääsis lujaa ulkoon siihi asti et oppii pyöräilee :)

   Poista
  2. Anonyymi15.6.15

   Heh :) voi kuulosti ihan tutulta! Just sama meilläkin.. Ei oikeen pinna kestä harjoitella! Mutta eiköhän ne pojat joskus sen polkemisen taidon opi :) Mukavaa kesää teille!

   Poista
  3. Varmasti oppivat omaa aikaansa joskus! :)
   Kiitos samoin!

   Poista
 2. Anonyymi15.6.15

  Tossa jäätelössä sille kondensoidulle maidolle ei siis tarvitse tehdä muuta kuin sekoittaa sen vaahdon sekaan? Kuulostaa nimittäin helpolta ohjeelta!

  Oletko muuten tehnyt postausta ajasta, jolloin odotit Keviniä? Se voisi olla mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tarvi tehdä sille mitään, muuta kun sekoittaa varovasti sen vatkatun vispin sekaan ja sit muuta mitä itse haluaa laittaa. Helppoa, nopeaa ja mielettömän hyvää :P

   http://parempiayhdes.blogspot.fi/2013/05/raskausajan-muisteluja.html
   ^^ tuolla raskausajan muistelua sillai tiivistetysti, muuta ei oikeastaan ole, koska en silloin vielä kirjoittanut blogia :(

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥