21.6.2015

kuntoilua ja kinder bueno jäätelöä hmm...

Apua.. sopiiko edes kuntoilu ja jätski samaan otsikoon?! Hah, no, mutta kuvastaa mua kyllä oikein hyvin! :D

Tehdään tämä samaan tyyliin kuin edellinen viikko katsaus, eli toisella lomaviikolla me...

...Nähtiin veljeäni ennen hänen reissailuaan (kuva ei liity tähän, mutta on niin ihana, että pakko tunkea se johonkin) ♥

...Varattiin Lolalle rokotus aika ja madotettiin kisut. Lola (ragdoll) suostuu ottamaan lääkkeet ihan nätisti sylissä, mutta Ditan (bengali) kanssa on aina yhtä vaikeaa ja kuvassa näkyykin lopputulos. Näinpä tämä riiviö saa edelleen olla lääke-ruokakuppinsa kanssa suljettuna vessaan, kunnes kuppi on tyhjennetty... otin itseäni niskasta kiinni ja alettiin lenkkeilemään aamuisin. Mennään joka aamu jollekkin lenkille ja sitten jäädään tekemään vielä mitä Kevin haluaa. Paitsi sateella en mene. Kevinkin tykkää, kun tietää, että lenkin jälkeen saa jäädä ulos leikkimään. Ja ulkoilun jälkeen maistuu ruoka ja unikin paljon paremmin! Kyllä siinä on motivaattiota kerrakseen raahautua sinne pihalle pariksi tunniksi heti aamusta!

... Sain myös otteen treeneihin uudelleen pienen tauon jälkeen


... Harmiteltiin ja ihmeteltiin taas miten mun suoristettu alarivistö on voinut painua näin vinoon, hemmetin viisurit! Pitäisi varata aika yläviisurin poistoon, joka kasvaa purupinta poskeen päin (ei tunnu kivalle...) ihan niinkuin aiempikin ja samalla jutella vielä puhkeamattomista alla olevista, voisiko ne leikata pois ennenkun kaikki alahampaat on yhessä nipussa. Aion kyllä ottaa uudet oikomishoidot alahampaisiin, on nää niin järkyttävät!

... Jenni, Vili ja Elmo-vauva kävi kylässä


... Mulla ja Rasmuksella tuli 4-vuotta yhdessäoloa täyteen ♥
Ei juhlittu sitä sen kummemmin, koska ei saatu Kevinille hoitajaa tälle viikonlopulle.
...ei vietetty juhannustakaan mitenkään. Keskikesän juhla, ja kesä ei ole vielä edes kunnolla alkanut? Säätkin tuntuu olevan aina juhannuksena ihan kuraa. En vaan ymmärrä tätä yleistä intoilua juhannuksesta, meille se on päivä siinä missä muutkin.

.. Tehtiin taas jätskiä. Eipähän pääse laihtumaan vaikka kuin lenkkeilis..
Tällä kertaa laitettiin perusmassan (5dl vatkattua flora vispiä ja kondensoitu maitopurkki) sekaan mössättyä kinder buenoa x4 (eli yht. 8 patukkaa). Ai luoja miten hyvää!

Ensiviikon pitäisi olla taas touhukkaampi. Voi olla, että teenkin jatkossakin enimmäkseen tällä tyylillä tällaiset sekalaiset kuulumiset, kun tuntuu, että tämä pysyy näin simppelimpänä, kuin pitkinä lauseina/kokonaisena isona tekstinä..

JE HEI! Olisiko postaus toiveita?
Lähiaikoina olisi tulossa synttäriasu pohdintaa, päiväuniasiaa, välipala juttuja.. Lisäksi perus kuulumisia, ja viikonloppujen tapahtumia..
Mutta olisiko jotain aihetta, josta haluaisitte, että kirjoitan?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi21.6.15

  Videopostausta kuulumisista tai ihan mistä vaan! =) piristävää vaihtelua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika harvoin tulee tehtyä noita videoita, kun itselle tulee niin suuri häpeä niitä katsoessa :'D Mutta tekemällähän sitä vaan oppis, joten joo, pitää tehdä!
   Kesän lopulla olisi tarkoitus kyllä yksi kiva iso video tännekkin lätkäistä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥