28.6.2015

Verhot parvekkeella

Kolme viikkoa jo lomailtu eikä kyllä yhtään tunnu siltä, ihan kuin vasta vajaan pari viikkoa olisi ollut lomalla, eli pelottavan nopeesti menee tämä aika ja koko kesä!
Tällä viikolla...

... Kävin maanantaina taas lääkärissä ja veljeni oli sillä aikaa Kevinin vahtina. Lääkäri oli niin huonoon aikaan, että Keviniltä päätettiin jättää päikkärit välistä. Noh, Meidän kahvitellessa lääkäristä tuloni jälkeen, simahtikin Kevin syöttötuoliinsa eikä herännyt vaikka kannoin hänet sänkyyn jatkamaan unia. Kahden tunnin unien jälkeen oli pakko käydä herättämässä, että saisi taas joskus yöunillekin.

... Nähtiin taas kavereita, kun Niina ja Niklas oli meillä lekkimässä ja sitten Kevinin Iida-kummi tuli yhdeksi päiväksi meidän seuraksi



... Läheteltiin synttärikutsuja, siivoiltiin, käytiin kaupassa (Lidlissä muuten ON halpaa!), todettiin että Kevin inhoaa kasvissosekeittoa, ulkoiltiin, leikittiin, räpsittiin uusia kuvia, treenailin..

... Käytin Lolan rokotuksessa, Varasin Ditalle ajan ja sain reseptille Ditalle matolääkkeen joka laitetaan niskaan iholle, kun tablettien anto ei onnistu missään muodossa.

... ´´sisustettiin`` parveketta! No joo, ihan järkyttävän näköinen, mutta mulla meni hermo siihen, että noi alalasit toimii ihan väärin; me ei nähdä niistä läpi kuin sumua, mutta kadulta kyllä näkee oikein selvästi kaiken parvekkeella olevan ja tapahtuvan ja se on nyppinyt tosi pitkään. Niinpä ajattelin, että ihan sama miltä näyttää, jos ei kerta me nähdä muutenkaan mitään niin ei tännekkään tarvitse näkyä. Niinpä ripustin hienosti jesarilla verhot lasien eteen. Jäi vielä vähän vajaaksikin, mutta siellä parvekkeen perällä me harvoin edes oleillaan.
Lisäksi pöydästä meni lasi rikki, ihan itestään. Joten nyt siihen pitää tehdä puusta uusi kansi, sillä ei huvita uutta kalustoa alkaa ostamaan.

... Äitini oli taas eilen meillä ja käytiin Fallkullassa ekaa kertaa, tuosta voi lukea enempi TÄÄLTÄ eilen kirjoittamastani postauksesta.

..Kohta on Prison Break katsottu uudelleen läpi ja on kait pakko katsoa millainen se kovasti hehkutettu orange is the new black -on!

Yritän kovasti saada kuvailtua, että saisin muutamat luonnokset vihdoin ulos.. Ensiviikollakin on melkein joka päivälle jotain kivaa puuhaa.
Leppoisaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Leppoisaa sunnuntai-iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1.7.15

  Oletko meinannut kertoa Kevinille koskaan että hän on vahinkolapsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipahan taaas älynväläys sulla, mutta kun jankkaat tätä asiaa niin sulla on selvästi joku v.ttuilu tarve - luulet, että pahoitan tästä mieleni, tai sitten ehkä todella olet utelias ihminen vain. No eipä mitään, itse vastaukseen siis, jotta saat ehkä mielenrauhan.
   Ensinnäkin, Kevin ei ole vahinkolapsi. Raskaus ei ollut suunniteltu, mutta siitä hetkestä asti, kun tiesin kantavani sisälläni pientä rakasta ihmisen alkua, lapsi oli todellakin toivottu ja odotettu. Ja kun Kevin on tarpeeksi vanha ymmärtääkseen näitä asioita ja asia tulee puheeksi niin, kyllä, aion kertoa juuri tämän mitä sinulle juuri selvensin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥