12.7.2015

Kurja suomen kesä

No, eipä ne helteet sitten kauaa kestänytkään, toisaalta aika arvattavissa näin suomessa elellessä..
Niinpä tällä viikolla ei tapahtunut juuri mitään, sanoisin, että turhankin tylsä viikko.

Tällä viikolla me...

...pestiin sohvien päälliset ja siistittiin maustehylly viimein

... lenkkeiltiin niinä aamuina, kun ei satanut


... käytiin metsässä tutkimassa, koska siellä ei tullut niin kovasti

.. Pyöräiltiin sateessa Jennin ja poikien seuraksi

.. herkuteltiin pitkästä aikaa riisiä, kanaa ja curry-kastiketta - Kevinin toiveesta. Vaikka hän ei osaakkaan lauseita rakentaa, pystyy hän yllättävän hyvin tuomaan mielipiteensä ja asiansa ilmi. Kysyin, ihan testi mielessä, mitä ruokaa hän haluaisi syödä seuraavaksi ja vastaus tuli samantien: ´´kanaa, riisiä!`` tokihan sitä sitten tehdään, kun kerta osasi niin hienosti vastata!

... käytiin syöttämässä sorsia

... päivitin blogin seurantanapit tuolta sivulta (ei näy mobiilissa) niitä klikkaamalla pääsee siis kyseisille sivuille.
Mitäs tykkäätte, onko selkeet vai hämääkö tausta liikaa?

...Kevin halusi soittaa mummille ja höpötteli hänelle omia tarinoitaan onnessaan.

... tilattiin lähestyville synttäreille koristeita
 
... löydettiin vahingossa erittäin hyvällä alennuksella syksyksi tuulen- ja vedenpitävä haalari (tätä etsin jo keväällä, mutta en löytänyt.. on niin hyvä päiväkodissa, kun he on olleet tosi laiskoja laittamaan lapsille kuravaatteita..)
Ja ostettiin myös kellukkeet ja uimarengas odottamaan rantakelejä!

... Äitini tuli eilen ja oli ehdottomasti viikon paras päivä!
Herkuteltiin tortilloilla ja tein mansikkatortun, johon harjoittelin sokerimassan käyttämistä Kevinin synttärikakkua varten.


... tänään on ollut oikein mahtava kesäsää, not. Piti mennä korkeasaareenkin, mutta eipä kauheasti kiinnosta liikkua yhtään mihkään tolla säällä. Leikittiin siis sisällä ja parvekkeella ja leivottiin muffineita, joiden ohje tulossa blogiin ensiviikolla. Oli meinaan hyvää!!

... ensiviikko näytää yhtä kurjalle eikä sinnekkään juuri tekemistä ole, toivottavasti edes viikonlopuksi tulisi parempaa säätä!
Ihan ahdistaa, kun loma alkaa vedellä loppupuolta ja kunnon helteitä ollut tasan sen neljä päivää. (okei ei saisi valittaa, joillain on paljon lyhyempi loma ja sataa koko loman jajajaja...)
Oikeastaan enään kaksi viikkoa siis tätä löysäily lomaa, sitten Rasmuskin jää lomalle ja alkaa joka kesäinen suursiivo ja synttäri touhotukset.. Siinä se loma sen jälkeen sitten olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥