15.8.2015

ekan arki viikon fiilikset

Maanantaina jatkui Kevinin päivähoito. Poika oli ensin vähän ihmeissään, varsinkin, kun oven avasi aivan uusi tätsy. Minäkin hämmennyin, mutta muistin onneksi nopsaan, että siitähän olikin puhetta, että yksi ohjaaja vaihtuu. Onneksi paikalla oli Kevinin omaohjaajakin ja kun saatiin kamppeet naulakkoon, hävisi Kevin jo leikkeihin ja tutustumaan uusiin tarhakavereihin.
Johtajakin sattui hyvin olemaan paikalla niin saatiin kirjoitettua uusi hoitoaika sopimus. Ennen siis oli myöskin kokopäiväinen, 7.30-16.30 (en ymmärrä miksi olen niin laittanut alkujaan) ja nyt vaihdettiin 7-17, jonka tuo paikka on auki.
Kysyin myös, että mitäs sitten tehdään, kun menen töihin vajaan vuoden päästä ja mulla saattaa alkaa työt just vaikka seiskalta. Johtaja rauhoitteli, ettei mitään hätää ole ja kyllä asiat saa sitten järjestymään. Kertoi, että joissain tapauksissa voivat avata n. puolituntia etukäteen, toinen vaihtoehto on viedä tuohon viereiseen (saman johtajan isompi päiväkoti - vuoropäiväkoti) aamulla ja sieltä sitten tämän yksikön aamun ensimmäinen ohjaaja nappaa mukaansa. Kolmas vaihtoehto on, jos kaksi edellistä ei jostain syystä onnistu, että Kevin vaihtaa kokonaan tuohon viereiseen. Mutta oli helpottavaa kuulla, että asia järjestyy kyllä, kun pelkäsin jo, että jos pitääkin etsiä kokonaan uusi paikka.

Oma-ohjaajan kanssa juteltiin kaikki Kevinin uudet kehitys jutut, muistutin Kevinin tarpeista, jotka on saattanut unohtuua tauon aikana ja annoin ison säkillisen erinäisiä vaatteita sekä seuraavan kahden viikon hoitoajat. Ja sitten lähdettiin Rasen kanssa omille asioille.
Iltapäivällä haettiin poika kotiin heti päiväunien & välipalan jälkeen. Oli kuulemma sen verran jännää taas alku ollut, ettei ollut päikkäreitä nukkunut, mutta muuten meni tuttuun hyvään tapaan koko puolikas päivä. Kevin huutelikin heti minut nähdessään, että ´´kiva päivä!``


Myös loput päivät oli mennyt oikein hyvin ja tiistaina unetkin oli maistunut, kun olin tajunnut kertoa, että hänellä on oma uniriepu mukana, joka on kovin rakas.
Keskiviikkona mulla jatkui koulu. Luokaltamme yksi oli lopettanut ja yksi uusi tullut lisää.
Eka viikko meni kaikkinensa oikein kivasti, mitä nyt heti tuli hirveä stressi opinnäytetyöstä, jota pitää heti alkaa tekemään, sillä toiminnallinen osuus pitää testata seuraavassa harkassa, joka on jo parin kuukauden päästä.

Tämmöiset pikaiset moikat, nyt nautitaan aurinkoisesta viikonlopusta!
Loppuun vielä kuva Kevinin mahtavasta junaradasta alkuviikolta, kun hän sai lahjaksi uusia paloja, on taas monia uusia mahdollisuuksia tehdä erilaisia ratoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥