27.9.2015

Mukava lauantai

Kirjoitankin heti viime kuulumisten perään vielä tämän viikonlopun kuulumiset, sillä sitten alkaa taas kiireinen viikko.

Eilen oli oikein mukava päivä, lupasinkin Kevinille heti aamusta, että päivästä tulee tosi kiva.
Aamu alkoi ehkä vähän hitaasti, mutta se ei ketään haitannut.
Sitten lähdettiin minun äitiä vastaan, kun hän oli tulossa kylään.
Voi pientä malttamatonta, kuinka hän höpötti, että halaa sitten mummia ja huuteli vaan pitkin katuja oikein kuuluvaan ääneen ´´mummmiiiiii!!``
Lopulta, kun nähtiin mummi, niin sinnehän pieni mies juoksi halimaan ja silmät kostui niin, että näytti, kuin hän alkaisi itkeä. Ihana ♥

Mummilla oli taas ´´tuliaisia``: kahdet sormikkaat, jotka itseasiassa ovat Kevinin ensimmäiset, kalapeli ja heijastin. Minäkin sain kauan kaipaamani ratkojan sekä hienon tuikkukipon.

Tein suolaista piirakkaa ja banaani -rahkalettuja ja tietenkin unohdin kuvata ne, ennenkuin oltiin jo syöty.
Piirakka on tosi helppo ja nopea: kinkkukuutioita tai suikaleita, juustoraastetta, 3-4 kananmunaa, 1rkl soijajauhoa, 1 punainen paprika, loraus kermaa ja maun mukaan suolaa. Kaikki vaan sekaisin ja vuokaan. Tosin näiden oikea nimi oli möttöset ja idea oli, että nämä tehdään muffinivuokiin, mutta halusin päästä helpommalla ja onnistui näinkin hyvin.

Kun äiskä lähti, tuli Kevinille tietenkin itku ja koko ilta kyseltiin mummin perään ja poika olisi kovin halunnut mummin mukaan. Piti keksiä muuta ajateltavaa, joten kun me oltiin syöty, lähdettiin vielä ulos ja sain pitkästä aikaa napsittua kuviakin!
Illalla vielä syötiin iltapalaksi munakasta ja käytiin saunomassa. Kyllä pojallakin sitten uni maittoi!Tänään olisi kauppaan pyöräilyä, siivoilua ja hölläilyä ennen uutta arkiviikkoa. Ja mulla varmaan menee ilta panikoidessa huomista viisurin leikkausta...


Niin, saatiin tosiaan se auto heti perjantaina takaisin korjauksesta.
Siitä siis vaihdettiin laakeri ja samassa piti vaihtaa joku napa ja ABS jarrupää. Laakeri kuulemma oli ihan loppu, ja siltä se kyllä vaikutti ajaessakin!
Lisäksi autoa huollettiin: vaihdettiin öljyt, nesteet ja suodattimet.
Hinta ei tosiaankaan ollut paha siihen nähden mitä kaikkea tehtiin, lisäksi palvelu oli loistavaa: sieltä pomo soitti kaksi kertaa ja kertoi kuinka siellä edetään ja varmisti mitä tehdään.
Kun Rasmus meni hakemaan autoa, hänelle näytettiin läjä kuvia korjauksen edistymisestä ja nostettiin auto ja näytettiin jotain käsijarruuun liittyvää juttua sieltä. Lisäksi he laittoin itselleen ylös mitä seuraavassa huollossa voisi vaihtaa ja kertoi siihenkin jo hinnan.
Kaiken huipuksi auto saatiin PESTYNÄ ja sisältä täysin IMUROITUNA!

Syksyistä sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥