15.9.2015

Puheterapia 9. käynti

Eilen oli taas pute, mutta en viitsinyt kahta postausta julkaista samana päivänä.

Eilisellä käynnillä oli ensin ikeasta ostettuja pehmoruokia (kaksi leipää ja päälle paistettu kananmuna, juusto, kinkkua, salaatti, paprikaa ja pekonia - eivät kyllä olleet kovin näköisiään, että en ihmettele, jos lapset ei niitä hoksaa)
Siitä ensin Kevinin olisi pitänyt nimetä ne tuotteet, mutta se ei tosiaan ihan sujunut, kun minäkin katsoin niitä silmät pyöreenä. Sitten terapeutti pyysi tekemään leivät, jossa oli päällä kahta eri tuotetta ja sitten minun piti myös pyytää. Sitten Kevinin piti itse kertoa mitä hän haluaa leivälle.

Sitten oli taas vihkosta prepositio kuvia, joista olisi pitänyt näyttää esim. ´´mikä koira istuu laatikon päällä`` ja kuvassa on monta laatikkoa sekä monta koiraa. Niitä tehtäviä Kevin ei jaksanut yhtään.

Sitten pelattiin taas lottoa. Sitä Kevin jaksoi yllättävän pitkään, kunnes taas meni hermo ja alkoi palaset lentelemään.

Sitten oltiin lattialla patjan päällä ja leikittiin ötökkä leikkiä, jonka sain myös lainaan kotiin.
Tarkoituksena on, että aikuinen piilottaa ötökän ja lapsi kuvien avulla selvittää mihin ötökkä on piilotettu. Sitten toisin päin, lapsi saa piilottaa ja aikuinen kuvien avulla kyselee missä ötökkä on.

Lopuksi hän sai leikkiä leegoilla ja niissäkin terapeutti pyysi laittamaan eläimiä ´´katto luukun alle`` ´´katolle`` ´´talon eteen`` ja ne meni ihan oikein.

Vähän tuntui, että tällä kerralla oli jotenkin tosi vähän juttuja, mutta normaali aika siellä meni eli se n.45min.

Seuraavaan käyntiin tuleekin taas pakosti vähän väliä, kun meidän aikataulut ei mennyt yhtään yksiin, joten seuraava aika on sitten 7.10

2 kommenttia:

  1. Anonyymi18.9.15

    Näitä on mielenkiintoinen lukea..muutenkin kiva blogi. :) Meillä vielä epäselvyyttä puheessa 3vllä. Seuraillaan..pitkiä lauseita kuitenki tulee. Tsemppiä arkeen ja syksyyn!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Se on pääasia, että kuitenkin tulee puhetta ja lauseita, kyllä se siitä selkeytyy! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥