14.9.2015

stressiä, lampaita ja ikeaa

Mun oli tosiaan tarkoitus kuvata pieni videopätkä kuulumisista perjantaina, mutta viiden yrityksen jälkeen luovutin. Kevin siis sai ihan hirvittävät hepulit (tai vaihtoehtoisesti alkoi ensin tekemään tuhmuuksia ja kun kielsin niin sitten alkoi hepulointi) joka ikinen kerta, kun olin päässyt kuvauksessa n.puoleen väliin. Joten, se siitä sitten..

Eipä tässä mitään sen ihmeellisempää kerrottavaa juuri olekaan, kokoaika on kaikkia asioita hoidettavana ja tuntuu, että aina kun saa jotain hoidettua, niin uutta hommaa tulee tilalle..
Hirveä stressikin siitä, kun ei aika riitä kaikkeen eikä pysy enää ajatus kiinni siinä mitä kaikkea pitää muistaa tehdä.
Olen myös huomannut, että silloin, kun pääsee jostain murheesta yli niin hetken päästä alkaa asiat taas mennä suoraan sanoen perseelleen, ja sitten ei riitä, että on yksi tai edes pari murhetta, vaan niitä tulee oikein kaatamalla.. Ja nyt on juuri se tilanne, että kaiken muun stressin ja kiireen keskellä on myös monta murhetta, joten ei oikein edes osaa, jaksa eikä ehdi tätä blogiakaan kirjoittaa niin ahkerasti.
Yritän parhaani mukaan väritellä itselle mielenrauhaa (koulussa tunneilla, kun ei ole muutakaan tekemistä - kuin istua ja kuunnella) ja magnusti vihkoon puran ajatuksia ja asioita, joita en tänne viitsi kirjoittaa.
 
Tähän onkin hyvä jatkaa kertomalla, mitä meidän autolle kävi.
Ma-ti välisenä yönä, joku oli ilmeisesti kolhassut meidän auton peiliin, sillä se oli ollut vielä maanantaina ihan kunnossa, mutta eipä ollut enään tiistai aamuna.
En aamuisin tarkistele mitään sen kummemmin, vaan lähden vaan äkkiä ajelemaan kouluun. No heti matkalla silmääni pisti, että joku peilissä on oudosti, vähän kuin ´´repsottaisi``. No jatkan matkaa ja pääsen motarille. Peili värisee, ajattelen vielä, että kait se on värissyt ennenkin lujassa vauhdissa.
Hetken päästä alan ihmetellä, kun en nää takana ajavia autoja peilistä niin, niinkuin ennen.
Sitten tajuan, että peili kallistuu koko aika enemmän ja enemmän. Ja sitten sen tajusinkin, että se on rikki ja varmaan tippuu kohta. Toivoin vain, että ehdin motarilta pois ennenkuin se tipahtaa lopullisesti, ettei se aiheuta muille autoilijoille haittaa tiellä. Pääsin kääntymään pois ja laskin äkkiä ikkunan ajatuksena rempaista ikkuna talteen. Eipä tullut mieleen, että koska se on sähkösäätöinen, siellä todennäköisesti menee johtoja... No, se siitä samaan aikaan rotkahtikin kun olin ottamassa siitä kiinni ja siihen se sitten jäi roikkumaan johdon varaan.

Ai luoja mua ärsytti sekä hävetti. Hävetti, koska kaikki koulussa katseli sitä ihan ihmeissään ja varmaan luuli, että minä olen itse ajanut sen johonkin... Kellään ei tietenkään ollut edes mitään millä sen olisi saanut väliaikaisesti kiinnitettyä.
Mentiin sitten samana päivänä yhdelle korjaajalle, joka sen nykäisi jesarilla kiinni ja huomenna mennään korjuuttamaan. Ongelma nyt vaan on se, että tämä korjaaja ei ollut tajunnut katsoa, onko peili lämmityksellä ja lisäksi hän ei edes ollut löytänyt sitä oikean värisellä kuorella, vaan se on nyt sitten harmaa.. ´´toki sen voi maalata, mutta se hinta pyörii sitten ihan eri summissa`` -no kiva. Täytyy kysyä siltä sitten tiistaina, eikö hän voi vaihtaa pelkkää runkoa.

Tilattiin Kevinille softshell-takki, uusi huivi ja pipo sekä pojan (kahdesta vaihtoehdosta) valitsemat kengät. Voi että hän oli onnellinen kun kuuli, että saa uusia vaatteita ja vielä onnellisempi, kun sai itse olla valitsemassa! Toivottavasti hän osaa olla isompanakin onnellinen vaatteista!
Nyt meillä pitäisi olla kaikki syksy- ja talvivaatteet kunnossa, koska talvivaatteitakin ostettiin viime vuonna uusia, niin niiden pitäisi vielä mennä.
Tarkoitus olisi saada nyt ennen talvea tehtyä postaus Kevinin syksyn ulkoiluvaatteista, kun se vähän jäi viime keväänä..

Lauantaina käytiin aamusta kävelyllä ja Kevinkin jaksoi tosi hyvin kävellä, välillä kävi pienen hetken istumassa rattaissa ja taas halusi kävelemään, matkaa kuitenkin tuli 5kilometriä.
Käytiin katsomassa lampaita, kun huomattiin niiden aitaus tiistaina, kun ajettiin sinne korjaamolle.
Niitä oli siellä tosi paljon ja niillä oli ihan hirmu isot aitaukset! Aidat oli sähkötetty, mutta siellä oli kaksi ´´katselu paikkaa``, joissa ei ollut sähköä, että olisi saanut syötettyä niille itsekin heinää ja rapsuteltua, mutta koko lauma oleili tietysti juuri siellä missä oli sähköt.

Päiväunien jälkeen mentiin IKEAAN päätarkoituksena täydentää keittiön kaappeja, mutta sieltähän taas tuli osttetua vähän kaikkea muutakin..
(Kuvista puuttuu tuolien jalkojen pehmusteet, pattereita sekä peitto)
Tänään käytiin puheterapiassa taas ja siitä yritän muistaa huomenna julkaista postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥