5.10.2015

parkin valtaaja, markkinat ja vesirokko

Viikonloppu ei alkanut mitenkään kivasti...
Torstaina meidän varaama autopaikka hallista vihdoin vapautui ja mentiin hakemaan avaimia.
Kun päästään halliin, katsotaan hölmistyneenä paikkaa, tarkistetaan paikan numero varaus sähköpostista ja taas katsotaan sitä meidän paikkaa. Siinä on joku, vaikka siinä aivan selvästi lukee VARATTU.
Otin rekkarin ylös ja selvitin omistajan. Sain selville nimen sekä sen, että henkilö asuu näissä samoissa kerrostaloissa, mutta numero oli salattu.
Eli eipä voinut muuta, kun kirota itsekseen ja kiikuttaa äkäistä lappua tuulilasiin ja viedä oma auto taas jonnekkin pihaparkkiin.

Perjantaina koulun jälkeen kuvittelin, että tuo paikkamme vienyt ihminen on ymmärtänyt viestini ja häipynyt. Kuvittelin väärin. Siinä se saamarin toyota tökötti edelleen. Mallailin saisinko omani mahtumaan tuon rotiskon taakse poikkiparkkiin, mutta ei, sitten ei viereisistä ruuduista pääsisi liikkumaan.
Soitin noita asioita hoitavalle taholle. Asiaa selviteltiin yhteensä tunti, minä odottelin ja kuuntelin musiikin pimputusta, tai jankkasin naisen kanssa samaa asiaa, että ei, minä en suostu vaihtamaan omaa paikkaani ulkokannelle, kun minä olen tästä maksanut ja tätä jonottanut ja haluan nimenomaan hallipaikan! Ja ei, hallissa ei ole muita vapaita paikkoja. Ja ei, ei myöskään vieraspaikkoja. Ei en edelleenkään halua kansipaikkaa.
Tein kuitenkin jo puolet heidän työstään selvittäessäni kaiken muun, paitsi paikkamme vallanneen ihmisen numeron, joka heillä pitäisi löytyä, kun kerta asukas on.
No löytyihän se. Henkilö ei vastaa. ´´emme nyt valitettavsasti voi tehdä asialle mitään`` siinä kohtaa katkesi viimeistään hermo. Aloin korottamaan ääntä, eikö nyt voi vaan tilata hinaajaa, jos kerta ihminen on parkkeerannut varatulle paikalle = väärin ja auto näyttää juuri siltä, että se ei siitä tule liikkumaankaan. ´´emme me nyt vielä niin radikaaleihin ratkaisuihin ryhdy, katsellaan maanantaina saataisiinko henkilö kiinni``
Ja taas saan jankata, että juu tiedän, että kansipaikka on halvempi, mutta kun MINÄ HALUAN HALLIPAIKKANI! ja ei, vieraspaikkoja ei juuri ole ja ne harvat on aina täynnä, siihen on syy, miksi maksamme omasta paikasta. En myöskään aio maksaa koko vuokraa, jos en vielä maanantainakaan pääse omalle maksamalleni paikalle.

No, järjesti ne sentään viikonlopuksi kannelta autolleni ilmaisen paikan ja lupasi yrittää saada sitä alkuperäistä paikkaani tyhjäksi mahdollisimman pian.
Jessus että ottaa nuppiin ihmiset ketkä ei ajattele kuin omaa takamustaan.
ONKO TEILLÄ OLLUT TÄLLAISIA TILANTEITA? MITEN HOMMA RATKESI?

Tänään paikkani oli onneksi jo tyhjä ja minulle soitettiin, että kun henkilö ei vastannut niin sille jätettiin viestejä. Nyt jos se sama vielä tunkee paikallemme, niin soitettava heti uudelleen ja sitten ilmeisesti otetaan ne ´´radikaalimmat`` vaihtoehdot käyttöön, koska sitten se on jo silkkaa ilkeyttä.

Lauantaina oli kuitenkin kiva päivä. Oltiin menossa kauppaan, mutta keskusta olikin täytetty markkinoilla, joista en ollut yhtään tietoinen.
Oli ihan kiva, muuten vaan kun ei ikinä tule lähdettyä sinne ihmis tungokseen, mutta noin kun on pakko muutenkin mennä niin tuleehan ne markkinat siinä samalla kierrettyä.

Kevin pääsi tutkimaan paloautoa ja kyytiinkin sai mennä istumaan. Hän oli kovin innoissaan. Kevin tykkää hirveästi kaikista piipaa-autoista (sekä lentokoneista).
Säästöpankin kaasupallonkin poika sai.


Minä taas bongasin heti ihanaa kuosia yhdestä kojusta ja menin katselemaan. Sieltä löytyikin Kevinille ihanat housut x2, yöpaita + yöhousut sekä kypärämyssy (pahoittelut huonoista kuvista).
Olisi siellä toki ollut itsellekin kaikkia ihania koristeita ja muuta, mutta kerrankin sain pidettyä järjen päässä ja tyydyin vain ihastelemaan.
kypärä myssy + puoliksi näkyvät panda pöksyt


tällaista kuosia on sekä yöpin paita sekä housut

Rasmus halusi muikkuja ja olihan ne ihan hyviä. Kevinkin sai maistaa ekaa kertaa ja näytti maistuvan, kun veteli nopeammin, kuin minä. Ruodot, pyrstöt, kaikki meni!Eilen herättiin Kevinin kanssa keittiöstä kuuluvaan kolinaan. Siellä se isimies oli tekemässä herkku aamupalaa.
Aamupäivä meni siivoillessa, junarataa rakennellen ja ruokaa tehden.


Illalla nousi Kevinille kuume ja mulle tuli heti vahva epäilys, joka osoittautui tänään aamulla oikeaksi, kun näppyjä oli ilmaantunut. Vesirokko. Nyt on kuume laskenut, mutta näpyt senkun lisääntyy. Kevinillä onkin siis parin viikon loma tarhasta, kun tämä viikko menee sairastaessa ja ensiviikko mulla on syyslomaa, joten tietty Kevinkin saa olla kotona.
MUOKS. käytiin lääkärissä, ja ei ollutkaan vesirokko vaan enterorokko ja samalla selvisi, että myös korvatulehdus taas hyökännyt molempiin korviin.. Ohhoijaa, tästäkö tämäkin taas alkaakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥