29.12.2015

joululomaviikko kouvolassa

Mentiin Kouvolaan 19.12 Lauantaina ja siitä päivästä onkin oma postaus TÄÄLLÄ
Sunnuntaina Rase pesi auton aamusta ja Kevinin Roope-kummi kävi päivällä, jonka jälkeen Rase lähti porukoilleen ja iltapäivällä Iida-kummi tuli käymään.Maanantaina oli aamusta kauppareissu, joka meni yllättävän hyvin vaikka Kevin heräsi jo kuudelta.
Sain parit uudet drome housut ja ostin Lidlistä halvalla jemmaan piirrustus/väritys sabluunoita, leikki kassakoneen ja pari DVD:tä.
Iltapäivästä tuli vielä kolmas kummi miehensä kanssa käymään.
Illalla kannettiin kuusi sisälle ja Kevin pääsi koristelemaan sen, siitäkin oma postaus TÄÄLLÄ

Tiistaina saatiin nukkua onneksi jopa puoli ysiin. Muistin vihdoin soittaa terveyskeskukseen ja kysyä, milloin olen saanut jäykkäkouristusrokotteen: 2007, eli 2017 pitäisi uusia. Täytyy kysyä koulun terkalta jos voisin ottaa sen kuitenkin jo kesän alussa 2016, ennenkuin koulu loppuu. Ei tarvitsis muistella ja varailla aikaa terveysasemalle sen takia.
Illalla mentiin mummin ja papan luokse käymään.
Keskiviikkona äitini väänsi rosollia koko päivän niin me mentiin käymään Kevinin kanssa kaverilla ja kaupassa ja illalla vein vielä mummille ja papalle äiskän tekemää rosollia.


Torstaina olikin jo aatto ja siitä oma postauksensa TÄÄLLÄPerjantaina mentiin heti aamusta Rasen porukoille ja siellä oli myös Rasen isovanhemmat ja saksasta tullut täti poikansa kanssa. Oli hauska huomata, etten ihan kaikkea saksan oppia ole unohtanut, sillä ymmärsin ihan ok:sti, mutta en kyllä olisi osannut itse osallistua keskusteluun. On se vaan kiva kieli, pakko mennä jollekkin iltakursseille, kunhan saan nämä ammattiopinnot ensin alta pois.
Iltapäivästä tuli äidin miehen lapset jouluaterialle ja illasta pidettiin peli-ilta uuden viivi & wagner parisuhdepelin parissa.

Lauantaina tuli veljeni uuden tyttöystävänsä kanssa käymään ja Kevin sai vielä viimeisen joulupaketin.
Juotiin kahvit ja sitten he taas lähti.


Sunnuntaina kävi vielä ennen lähtöämme Katja lapsien kanssa ja pojat leikki yllättävän nätisti keskenään!
Aamulla mulla oli vielä auton lastauskin. Yllättävän paljon sitä tavaraa kertyy aina jouluna, mutta onneksi sain kaiken juuri ja juuri mahtumaan autoon!
Kevin ei nukkunut päikkäreitä ja toiveemme ja tarkoituksemme kävikin kotimatkalla toteen ja Kevin nukkui melkein koko matkan!
Kotona sitten raahattiin tavarat ja kissat kotiin ja sitten Rasmus lähti Kevinin kanssa kauppaan ostamaan jotain täytettä jääkaappiin valon kaveriksi. Minä jäin kotiin purkamaan tavaroita ja sainkin melkein kaiken purettua ennen kuin he tuli kotiin.Äkkiä meni jouluviikko! Onneksi minulla onkin vielä pari viikkoa lomaa, tai no oikeastaan yksi oikea loma viikko ja toinen viikko on opinnäytetyön tekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥