16.12.2015

Luukku 16: vastaukset kysymyksiinne

Ensinnäkin kiitos kaikille, jotka jaksoi näpytellä kysymyksiä! Niihin on jotenkin tosi hauskaa vastailla!

Minun vastaukset tulevat kirjoitetussa muodossa ja postauksen lopusta löytyy sitten video Kevinin vastauksista.

Millaiset välisi ovat Rasen vanhempiin ?
- voisi olla paremmatkin

Miten reagoisit, jos Kevin olisi homo ?
- Rakastaisin häntä ihan samalla tavalla edelleen ja toivoisin hänen löytävän onnen ♥
Toivon, ettei hän ikinä pelkää kertoa mistään, vaan tietää ja uskoo, että olen aina tukena enkä tuomitse hänen valinnoistaan.

Miten kuntourakkasi etenee ?
- vaihtelevasti, nyt on joulumätöt jo pikkuhiljaa hiipineet, mutta siis en ole juurikaan syönyt mitään epäterveellistä (toki joskus- mutta harvoin enää tekee edes mieli)
Urheilla en ole jaksanut/ehtinyt nyt muutamaan kuukauteen ollenkaan kun on niin järjetön määrä hommaa, ja lisäksi on tuo opparikin stressaamassa. Pitäisi yrittää taas repiä jostain aikaa ja jaksamista.
Alla tän hetkisestä keskivartalon tilanteesta kuvaa
Voisi olla paljon parempikin, mutta kestän kyllä elämäni tälläkin kropalla :DJos saisit valita uudestaan, ottaisitko kahta kissaa ?
Joo ja ei. Tosi vaikea sanoa. Siis nyt voisin helposti sanoa, että en todellakaan. Mutta en mä osaisi elää ilman eläimiä ja jos ei noita olisi niin tokihan ottaisin - koska en edes vielä tietäisi mitä on edessä (tarkoittaen minkä luontoiset kissat..)
Ditaan (bengali) menee päivittäin hermo ihan totaalisesti ja tekisi mieli maksaa jollekkin että vie sen pois. Mutta on sekin vaan niin rakas kuitenkin.
Lolassa taas on se hemmetillinen karvan lähtö, kyllä meillä olisi tosi paljon siistimmän näköistä ilman kissoja. Ja lisäksi mulle on puhjennut tämä kissa-allergia, joka onneksi on ainakin vielä sen verran lievä, että pystymme pitämään kissat.
Mutta joo, kyllä meillä varmaan olisi kissa/kissoja.


Jos ei tarvisi miettiä kaloreita, rasvoja yms epäterveellistä, mistä ruokavaliosi koostuisi ?

En ole nyt hirveämmin miettinyt muutenkaan (paitsi kuureittain menee vähä hiilarinen - jolloin jätän leivät, perunat, pastat, riisit, sokerit minimiin, jne) eli koostuu ihan perus kotiruasta, aamupalalla, iltapalalla ja välipaloina menee munakasta/leipää/rahkaa/hedelmiä/puuroa/smoothiet. Juomina lähinnä vesi, joskus ruuan kanssa maitoa ja välillä koulussa mehulasillinen + kahvia tietenkin monta kuppia päivässä!
Pitsan tai hampparin voin vetästä joskus kun mieli tekee, kun se ei ole jatkuvaa. Masussa voi hetken turvottaa, kuten minkä tahansa herkuttelun jäljiltä, mutta menee pian ohi, kun ei jatka sitä herkuttelua.

Valitatko mielestäsi paljon ja turhasta ?

Valitan paljon, mutta en mielestäni turhasta, tai tietty jokainen meistä joskus vikisee kaikesta turhasta, kun on huono päivä, mutta noin niinkun yleisesti ottaen.

Mikä oli syy vanhasta kaupungista pois muuttoon ?

Olen halunnut pääkaupunkiseudulle 6-vuotiaasta asti. Lisäksi täällä on paremmat koulu- ja työmahdollisuudet, isommat piirit (en halua samaa lapsuutta/nuoruutta Kevinille kuin mikä minulla oli), julkinen liikenne parempaa, kaikki on lähellä.. Niin ja silloin kun muutettiin, se tapahtui siksi, että kouluni jatkui täälläpäin.

Pidätkö yhteyttä nuoruuden kavereihin ? Mitä mieltä olet heistä nykyään ?
Aika harvoihin. Ja no, mikä luokitellaan nuoruudeksi, koen itseni yhä kyllä nuoreksi, mutta ehkä tässä tarkoitettiin sitä lapsuutta/teini-ikää...
Sieltä on pari kaveria kehen pidän edelleen yhteyttä, toinen heistä on Kevinin kummi.
Mitä mieltä olen... No, sanotaan, että ihmiset muuttuu, toiset parempaan ja toiset pahempaan suuntaan.


Kun valmistut haetko samantien töitä vai jäätkö kotiin kevinin kanssa?
Haen ehdottomasti töitä, eipä Kevinin kanssa oikein taloudellisesti pystyisikään enään olla kotona...

Mikä on sun lempiherkku? Ja erikseen lempi jouluherkku?

Kaikki karkit on herkkua, mutta nyt äkkiseltään sellainen meganamnam herkku mikä tulee mieleen on ne hemmetin ylihintaset rafaello kookospallerot! Ja toinen on normaalit (eli ei suolatut/paahdetut) cashewpähkinät!
Jouluherkku... noooo, kaikki suklaa!

Mikä on teidän taloudessa suosikki arkiruokaa?
Kevinin herkkua taitaa olla tällä hetkellä kalapuikot ja muussi, toinen yhteisesti pidetty on spagetti ja jauhelihakastike, kaalilaatikko ja sitte noita harvemmin olevia herkkuja on tortillat.

Harrastatko/ootko harrastanu mitään, esim urheililajia tai soitinta?
Olen kyllä harrastanut! Ekana taisi olla joku satujumppa tms. ja olin tosi kova uimaan, kävin kaikki uimakoulut ja sen jonkun lasten hengenpelastus kurssin kaksikin kertaa, suoritin niitä erillisiä merkkejä yms.
Sitten oli erilaisia tansseja, judoa, lisää tanssia.
Soittimia vihaan, en vaan tule niiden kanssa toimeen yhtään, vihasin sitä pakko soittoa koulussa!
Palloilulajit myöskin kamalia, koska pelkään kohti tulevia palloja.

Kovasti haluaisin joskus harrastaa vielä tanssia ja/tai nyrkkeilyä, myös Judon uudelleen aloitus kiehtoisi.

Mikä on sun suosikki kirja ja elokuva?
Kirjoja en lue, siinä kestää niin kauan hahmottamishäiriön kanssa.
Elokuvia on ihan liikaa hyviä ja olen myöskin katsonut niitä ihan liikaa, niin en ikinä muista minkään elokuvien nimiä.. Mutta muutama mitä tulee mieleen niin twilightit oli aikanaan ihania, tapahtui vegasissa, varasto, sooloilua, hang overit, sami hedbergin showt, suuri puhallus (now you see me), cube:t, Inception..
Kauhuja olisi vaikka kuinka, mutta yhdenkään oikeasti hyvän nimeä en muista.

Tahtoisitko vielä joskus lisää lapsia?
Kyllä, ehdottomasti! Kolme tuntuu ainakin tällähetkellä kivalta ajatukselta

Mitä toivoisit joululta/mikä on joulussa parasta?
Teinkin jo postauksen, jossa kerron mikä on mielestäni joulussa tärkeintä ja se löytyy TÄÄLTÄ
Ja nuo on samoja asioita, kuin mikä joulussa on parasta.

Mitä piirrettä Rasmuksessa arvostat?
Kun hän tekee joka viikonloppu aamupalan, se on musta tosi kivaa.
Hyvä isä.
Kätevä käsistään, eli korjaa kaiken, vaihtaa lamput, tehnyt pientä pintaremonttia meille jne.
Antaa yleensä mun tehdä päätökset, ellei nyt ole joku mihin tarvitsee molempien näkemyksen/olisi hyvä olla molempien mielipide.

Mikä on yleisin nahistelun aihe sulla ja rasella?

Se, että hän lupailee vanhemmilleen asioita juttelematta niistä ensin minun kanssa lainkaan ja ylipäätään se, ettei kerro mistään ikinä ajoissa ja unohtelee asioita mitä me ollaan sovittu.

Mitä pelkäät?

Moniakin asioita.
mm. omaa/läheisen kuolemaa tietenkin, pelkään kulkea yksin ulkona ja pimeällä en edes lähde, pelkään tulipaloa ja varkaita, korkeita paikkoja, ahtaita ja suljettuja tiloja, hissejä... Siinä nyt mitä tuli ekana mieleen...

Millaisten ihmisten kanssa tulet parhaiten toimeen ja millaisten ihmisten kanssa et tule niin hyvin toimeen?
Parhaiten toimeen tulen tietenkin sellaisten kanssa keiden kanssa kemiat kohtaa, on samoja kiinnostuksen aiheita, juttu luistaa, huumorintajua, on ymmärtäväinen ja tykkää jutella - mutta ei myöskään haittaa olla hiljaa, luotettava, rehellinen, aito.
En tule toimeen... No siis, pyrin tulemaan kaikkien kanssa toimeen, mutta en niin kovin mielellään vietä aikaa ihmisten kanssa kellä ei ole mitään yhteistä jutun aihetta kanssani, on joko kokoaika äänessä kuuntelematta muita ollenkaan tai aivan tuppisuu joka ei saa sanaa suustaan, vähän nyppii kyllä myös ihmiset ketkä tuntuu tunkevan ihan joka paikkaan ja heillä on hirveä hinku olla joka asiassa mukana ja aina kommentoimassa joka asiaa vaikkei heille kuuluisikaan pätkääkään.

Meinaatko pitää valmistujaiset?
Kyllä ajattelin pitää

Mikä olisi unelma työsi?
Noh, Olen valmistumassa unelmatyöhöni. Toisaalta taas palkka on ihan hemmetin huono työhön nähden, joten kyllä aion kouluttautua lisää.

Millainen olisi unelma lomamatka?
Perheen kanssa jonnekkin ulkomaille lämpöiseen maahan. Mielummin rantaloma - kuin kaupunki. Haluaisin päästä näkemään kaikkia kauniita luontoja. mm. jonnekkin isoille vesiputouksille haluaisin ja sademetsään ja luoliin... Sukeltelu ja merenalainen maailma olisi myös siistiä!

Kuinka usein käyt kouvolassa?
Käydään nykyään useammin, kun on auto. Junalla oli niin hankala kulkea, että mentiin tosi harvoin, nyt yritetään 1-2 kertaa kuukaudessa käydä. Sitten aina joulu ja Kevinin synttärit vietetään Kouvolassa.

Mitä asioita arvostat ystävissä/ puolisossa?
Rehellisyyttä, avoimuutta, luotettavuutta, empatia kykyä, huumorintajua, keskustelutaitoja, luontevuutta, aitoutta.

Oletko jouluihminen?
Joo! Joulu on heti lapsen synttärien jälkeen paras aika/juhla vuodesta!


Minkälaisia jouluperinteitä teillä on?

TÄÄLLÄ on vuodelta 2013 ihan postauskin aiheesta, mutta voin tähänkin listata:
Eli kun olin lapsi, aamusta syötiin tietty riisipuuroa, jonka jälkeen sai kuusen alta avata paketit ja aamupäivästä mentiin aina mun perheen ja serkkuni perheen kanssa isovenhemmillemme. Siellä oli jouluruoka klo 13, sitten jälkkäriä ja hetken päästä aikuiset joi vielä kahvia.
Sitten aikuiset höpötteli, jotkut otti päikkäreitä ja me lapset tylsistyttiin odottamiseen. Klo 17 tuli joulupukki tai kun oltiin isompia niin siihin aikaan joulupukki oli käynyt jättämässä paketit varastoon.
Sitten jaettiin ne lahjat ja sitten availtiin niitä ja tutkittiin mitä kukakin oli saanut.
Sitten kotiin availemaan ja leikkimään uusilla leluilla.
Muistaakseni jotain jouluohjelmiakin katselin.

Nykyään meidän joulu menee niin, että ollaan mun porukoilla (yleensä myös veljeni, toivonmukaan on tänä vuonnakin) jouluaattona aamulla syödään riisipuuro ja sen jälkeen avataan paketit kuusen alta. Siellä siis kaikki aikuisten paketit ja osa Kevinin paketeista.
Laittaudutaan, Kevin leikkii uusilla leluillaan ja telkkarissa pyörii jouluohjelmia.
klo 13 mennessä ollaan oltu edelleen isovanhemmillani syömässä jouluruokaa. Enään siellä ei vaan ole serkkuni perhettä käynyt. Ruat, jälkkärit, kahvit, jutustelua.
Takaisin äiskälle.
Illalla 17-18 tulee isovanhempani sekä Kevinin yksi kummeistä äiskälle ja joulupukki tulee antamaan Kevinille loput lahjat. Siinä ehkä juodaan taas kahvia ja ihastellaan uusia leluja yms.

Ei siis mitään ihmeellistä, rentoa yhdessä oloa ja lapsen riemua ♥

Joulupäivänä ollaan yleensä käyty Rasmuksen vanhemmilla syömässä.Postaus toiveiksi tuli tän hetken suosikki juttuja, siitä tulee luukussa 18 postaus, myös opinnäytetyön esittelyä toivottiin, mutta se ei tule vielä tähän joulukalenteriin, vaan esittelen sitä vasta sitten, kun se on kokonaan valmis ja arvioitu.
Videopostauksia myös toivottu ja niitäkin tulee erilaisia pitkin kalenteria.

Sitten Kevinin video
https://www.youtube.com/watch?v=rIyYewwv6X0&feature=youtu.be


Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan TÄÄLLÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥