18.12.2015

Luukku 18: Lemppari juttuja (toive postaus) & Arvonnan voittaja

Kun kyselin postaustoiveita kalenteriin, tuli ehdotus että kertoisin omia lemppari juttuja; vaatteita, esineitä jne. joten tässä tulee!

Lemppari vaatteita on aika paljon, mutta yleistäen: dromet on ihan lempparit, en oikein muita enää käytäkkään ja niiden värin mukaan valikoin paitaa, toppi + joku pusero/huppari tai pitkähihainen.
Lemppareita on aika paljon, mutta tässä nyt muutama!

vähän huono kuva, mutta RAKASTAN tota harmaata puseroa!
Lemppari kengät on varmasti noi ruskeat lenkkarit, koska ne on tosi nopea pukea ja riisua ja niillä on kaikkein paras ajaa autoa. Jos tulee kylmät kelit, niin sitten tietty ulkoiltava talvikengissä, mutta noita pitäisin silti autoillessa.

Lemppari ruokia on riisi ja curry-kanakastike, nuudeli ja tonnikalakastike, täytetyt uunitortillat.

Lemppari jouluruoka on varmaankin kaikkia laatikoita + rosollia yhtäaikaa suuhun! En osaa valita niistä yhtä, koska yksistään melkein kaikki niistä maistuu melkein pahalle, mutta kun ottaakin vähän kaikkea kerralla niin onkin tosi hyvää!

Lempi paikkani on joko kotona tai äiskällä.

Lemppari esinettä kysyttii, mutta en oikein tiedä. Tärkein on varmaan kännykkä, ja tietty avaimet, tietokone. Mutta sellainen millä on tunnearvoa on Minna-nalle.


Lemppari sarjoja on paljon; salkkarit tulee katsottua yhä joka päivä, vampyyri päiväkirjat, silta, pako, gossip girl, O.C. , lemmen viemää, mustat lesket (tuli yksi kausi telkkarista jokusen aikaa sitten).. Siinä nyt muutamia, jotka olen katsonut ja tykännyt.
Lemppari elokuvia kysyttiinkin jo ja ne löytyy vastaus postauksesta.

Lemppari leikki lapsen kanssa olisi varmaan barbit jos leikkisin tyttö-lapsen kanssa, mutta pojan kanssakin joillain hahmoilla leikkiminen esim. sylvanian families, muumit, eläimet... En vaan jotenkin ymmärrä sitä hohtoa autoilla ajelussa tai legoilla rakentelussa, mutta teen toki sitäkin lapsen mieliksi.

Mulla ei nyt tule muita lemppari juttuja mieleen, toivottavasti tämä vastasi toivojan odotuksia!

Arvonnan suoritin tälläkertaa arvontakoneella


Ja yllätyspaketin arvonnan voittaja on:

Paljon onnea!
Teillä kaikilla oli tosi ihania vastauksia ja kivoja toiveita seuraavalle vuodelle, toivottavasti ne kaikki toteutuisi! ♥

Huomisen postaus tulee sitten vasta illalla, sillä luvassa on video pätkiä päivästämme.
Ja sunnuntaina käynnistyy joulukalenterin viimeinen arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥