22.12.2015

Luukku 22: Itse tehty joulukalenteri miehelle

Lupasin isänpäivä-postauksessa, että esittelen tekemäni kalenterin myöhemmin kunnolla, koska en silloin vielä voinut paljastaa sisältöä, ettei se vahingossakaan paljastu Rasmukselle, joka siis kalenterin sai.
Tähän hätään tästä ei kenellekkään enää hyötyä oikein ole, mutta jos ideoita kaipailee seuraavaan vuoteen, niin pistelkää ylös.


Eli luukut piti sisällään:
1. namia (kinder muna)
2. Kevinin taidetta
3. ´´lahjakortti``: vapaa siivouksesta tänä viikonloppuna (eli perjantain luukku ja normaalisti siivotaan pe, la tai su, mutta nyt ei Rasen tarvinut osallistua, vaan hoidin hänenkin osuuden)
4. erikoisolut
5. arpoja (kaksi luontoarpaa)


6. Urheilusukat (kolme paria)
7. deodorantti
8. ´´lahjakortti`` : hieronta (eli sai minulta hieronnan)
9. namia (kaksi lakupatukkaa)
10. suihkusaippua
11. kylpytakki (luukussa oli vihje: ´´tämän päivän yllätys on liian iso luukkuun, joten sinun pitää etsiä se. Annan vihjeen: se on jotain pehmeää, löytyy asunnostamme ja on hyvin näkyvillä`` Ja olin vienyt kylpytakin suihkun naulaan roikkumaan.)
12. Saunailta kahdestaan (luukussa oli saunavoide, tuikku ja lappu ´´klo 22-->``)
13. piparin leivontaa (luukussa oli piparimuotti)
14. magneetti mun ja Rasen kuvalla
15. sportti kerrasto -paita ja housut. (luukussa taas vihje: ´´Tämä on taas liian iso luukkuun. Löydät tämän päivän yllätyksen, kun kurkkaat kaaokseen ja näät siellä jotain siististi olevaa ;)`` Eli olin viikannut ne hänen vaatekaappiin.


16. ´´lahjakortti``: Tilattua/haettua ruokaa mistä mies itse haluaa ja jälkkäriksi tein paistettua bananania suklaakastikkeella ja vaniljajäätelöllä.
17. boxerit (3kpl)
18. namia (kaksi suklaa patukkaa)
19. leffaan kahdestaan (oltiin jo äiskällä, joten oli lapsen vahti valmiina. Luukussa oli kaksi leffalippua)
20. ´´lahjakortti``: pitkät unet maanantaina ja tiistaina. (tämä nyt meni siinä vähän mönkään, kun Rasmushan sai täys vapaata su-ke ilta kun oli porukoillaan)
21. namia (pieni aarrearkku karkkipussi)
22. kravatti
23. valokuvia suhteemme tärkeistä hetkistä (seurustelun alkaminen, raskaus, yhteenmuutto, pojan syntymä, ristiäiset, Lolan ostaminen, kihlat, muutto uuteen kaupunkiin, Ditan ostaminen, auton ostaminen) sekä Rasesta ja Kevinistä parhaat kuvat.
24. jouluntoivotus lappu. Ei sen kummempaa, kun sinä päivänä saa tietty sitten jo joululahjoja.

Kalenterin tein niin, että ostin valmiita paperipusseja, hopeisia ja kultaisia. Niihin vaan piirsin numerot ja tuotteet pussin sisälle. Taittelin pussin suun ja niittasin kiinni molemmista reunoista. Keskelle rei'ittimellä reikä ja naru kiinni.
Pienet paperilaput, eli ne lahjakortit ja tuotteen löytämisen vinkit laitoin kirjekuoriin, jotka väritin ja myöskin numeroin ja rei'itin kulmista ja taas naru kiinni.
Kaikki pienet paperilaput mun piti värikoodata, ja kirjoittaa ylös mikä on minkäkin värinen, että sain ne oikeisiin luukkuihin, ne kun tein jo paljon aiemmin, ennenkuin olin muita tuotteita hankkinut saatika väkertänyt niitä pusseja/kirjekuoria.

Pussit ja kuoret ripustin naruista roikkumaan koukkuun järjestykseen.

Sain hyvin salassa väkerreltyä, kun mulla oli syysloma. Vaatteet tilasin netistä ja muut jutut askartelin aina kun sain rauhassa ja salassa tehtyä ja muut ostettavat kävin hakemassa Kevinin kanssa silloin lomalla.
Minusta tämä oli ihan mahtava, paljon enemmän kaikkea, kuin mitä olisi tullut ostettua kerralla annettavaksi isänpäivänä ja iloakin riitti pidemmäksi aikaa.


Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan TÄÄLLÄ !
Enään kaksi yötä jouluuun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥