3.12.2015

Luukku 3: 3-vuotiaan lahjatoiveet

Kevin ei vielä puhu, muuta kuin 1-2 sanan lauseita, mutta hän osaa hirmu hienosti ilmaista itseään äännähdyksin, elein ja niillä vähäisillä sanoilla.
Lisäksi olen tietenkin havainnoinut lastani pitkin kesää ja syksyä, mitä hän voisi haluta joululahjaksi.

Yksi ehdoton oli brion lentokone, sitä hän on himoinnut aina kaverilla niin kovasti.
Lentsikat on muutenkin kovasti mieleen, joten keksin yhdeksi lahjatoiveeksi lentsikat -elokuvan.
Muumi fanille tietenkin myös muumi leluja. Kevin myös toivoi itse lelulehdestä muumi peliä ja tarkoitus olisi etsiä se muumipeikko ja ystävät -peli.
Uutena mahti juttuna muumien rinnalla on titi-nalle, joten niitä videoita piti ostaa.
Kevin on pitkään potkutellut sisällä vanhalla kävelykärrillään, joten potkulauta oli aika selkeä toive, joka tulee myös tarpeeseen, kun rattaissa ei oikein enää istu, pyöräily ei onnistu ja kävely on tiettyihin tilanteisiin turhan hidasta.
Yksi Kevinin toive oli ´´kotileikki kone`` minä luulen, että hän tarkoitti sitä sellaista survinta, mutta en ole törmännyt sellaiseen leluun, joten hän saa leikki vatkaimen.
Tossut on myös tulossa, se oli minulta vähän semmoinen harkitsematon ostos, mutta osoittautui nappi valinnaksi, sillä nyt Kevin on alkanut höpöttämään, että paketista tulee pienet tossut, kun hän on ihan rakastunut mun tossuihin, mutta nehän on ihan liian isot. Niinpä pienet tossut on saatava!

Sitten sellaisia, mitä minä ihan omineni olen keksinyt lahjoiksi on Sylvanian Families -sarjaa, mitä meillä on jo talo, leikkikenttä ja kaksi perhettä.
Taikahiekkaa ja muotteja on myös tulossa paketissa sekä se Kalle-nalle, jonka tarina löytyy TÄÄLTÄ

Kuvassa on minun muotoilema ´´kirje joulupukille, Keviniltä`` jonka siis lähetimme äidilleni, niin siellä hän, yksi kummeista sekä isovanhempani katsovat mitä kukakin haluaisi ostaa.


Sellaisia lahjoja meidän 3-vuotias poika saa jouluna ja en tosiaan malta odottaa, että nään sen onnellisen ilmeen hänen kasvoillaan, kun paketeista paljastuu ihan suosikki juttuja!
Odotan myös kovasti, josko vuoden päästä hän osaisi itse kertoa toiveensa selkeästi, mutta jos ei osaa, se ei missään nimessä haittaa, onneksi äitinä tunnen lapseni tarpeeksi hyvin toivoakseni hänen puolestaan ♥

Millaisia joululahjatoiveita teidän lapsilla on?

Ja muistakaa käydä heittelemässä kysymyksiä sekä postaus toiveita edelleen TÄNNE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥