8.12.2015

Luukku 8: mielestäni joulussa tärkeintä on...

1. rakkaimmat ihmiset ja yhdessä olo.
Ollaan aina jouluna kokoonnuttu lähisuvun kanssa yhteen, meidän perhe ja serkkuni perhe mentiin aina aattona mummin ja papan luokse. Nykyään me lähdetään täältä kouvolaan ja aattona mennään yhä minun mummin ja papan luokse ja illalla sitten he sekä Kevinin kummi äiskän naapurista on tullut äiskälle katsomaan joulupukkia. Ja joulupäivänä ollaan yleensä menty Rasen porukoille.


2. Rento fiilis.
Kun on koko joulukuu panikoitu lahjoista, ruuista, koristuksista. Ollut kiire, kiire, kiire ja ömmm kiire, niin jouluna ei todellakaan saa olla kiire mihinkään! Silloin ollaan ja nautitaan siitä minkä eteen ollaan kiirehditty.

3. Hyvä mieli ja ilo.
Tämä sisältää myös lahjat, koska antamisen ilo on ainakin minun mielestä jotain niin ihanaa, se kun saa jonkun itselleen tärkeän ihmisen iloiseksi. Ja sitten päästään siihen lapsen riemuun. Mä en malta odottaa sitä, kun Kevin avaa ensin aamusta kuusen alta pakettejaan riemuissaan ja illalla vielä se paljon odotettu joulupukki tulee ja tuo lisää lahjoja. Lapsen riemu on niin aitoa ja niin ihanaa katseltavaa!

4. sitten tietty herkut, hyvä ruoka, joulu fiilis... Ja LUNTA olis kiva saada jouluksi!!!

5. ja vitoseen voisin laittaa vielä sen, että ylipäätään on lomalla ja päivät on ihan erilaisia, kuin arkena ja jopa ihan erilaisia, kuin jos olisi lomalla kotona. On muitakin vahtimassa Keviniä, juttuseuraa, valmiit ruuat jne.


Mikä teidän mielestä on joulussa tärkeintä?


Jos joku ei ole huomannut, niin käynnissä on arvonta, johon on aikaa osallistua vielä kolme päivää ja jossa ei ole vielä paljoa osallistujia, joten mahdollisuudet on hyvät! TÄNNE siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥