10.1.2016

Forever Change9 -kuuri

Ihan ensin huomio! Tämä on pitkä postaus, joten mikäli haluat lukea kokonaan läpi, niin kannattaa varata aikaa!

Huh huh, nyt se on ohi, nimittäin change 9 -kuuri!
C9 paketissa tuli Forever ultra proteini jauhe, Forever Therm tabletteja, Forever fiber kuitulisää, Forever Aloe Vera Gel juomaa, mittanauha sekä ohjevihko johon myös merkattiin joka päivän syömiset, juomiset, liikunnat sekä 1,3,6 ja 9 päivien mitat.
Lupasin kirjoittaa ns. päiväkirjaa tämän C9 -kuurin ajalta, joten tässä se tulee:

Päivä 1:
Aamu alkoi ihan hyvin. Olin tankannut niin hyvin edellis päivän, että ei ollut ennen puoltapäivää ollenkaan nälkä.
Aamusta aloe vera juoma huiviin, hyi jestas se maistui pahalle, mutta sain sen kuitenkin alas ja pysymään sisuksissa. Vettä paljon päälle. Vitamiinit ja Forever therm tabletti.
Ennen kauppaan lähtöä söin vielä yhden päärynän, että jaksan.
Kaupassa huomasin, että veden lipitys ei ollut hyvä idea ennen lähtöä...

Kaupan jälkeen, kun Kevin ja Rase söi herkullisen näköistä ja tuoksuista ruokaa, minä vedin blenderissä mustikkaa, vadelmaa, mansikkaa, vettä ja kuitupussin sisällön sekaisin ja join sen.
Nälkä alkoi hiipiä, mutta sitä pahempi oli voimattomuus.
Oli kuitenkin raahauduttava ulos lapsen kanssa ja jaksoinkin yllättävän hyvin, kylmyys oli vain aika paha, koska oli nälkä (usein nälkäisenä ja/taí väsyneenä palelee herkemmin).

Ulkoilun jälkeen Lounas: taas aloe vera juomaa, vettä päälle, Forever therm tabletti sekä smoothie: Forever ultra proteini jauhetta, vettä ja vadelmia blenderissä juomaksi, yksi mandariini ja yksi kiivi.
Myöhemmin vielä punaisia viinirypäleitä.

Päivälliseksi oli taas aloe vera juoma ja vettä ja taas vähän rypäleitä.
Iltapalaa odotin jo kovasti. Jälleen aloe vera juoma ja lisäksi sallittujen ruoka-aineiden listalta viipaloin porkkanaa, kurkkua, punaista paprikaa ja kaksi luumua (meni ehkä vähän yli tuo iltasyöminen, mutta oli NÄLKÄ ja heikotti).

vettä join 8/8 lasillista eli 2litraa
Erikseen en mitään liikuntaa tehnyt, sillä kaupassa pyöriminen 40min. ja ulkoilu 1h sekä kotityöt verotti ihan tarpeeksi.

Päivä 2:Aamulla ei ollut ihan niin kova nälkä mitä pelkäsin, mutta jostain syystä reidet oli tulleet ihan älyttömän kipeiksi, vaikken ollut edes jumpannut tai tehnyt muutenkaan mitään epätavallista.
Aamupalaksi taas aloe vera juoma, forever therm tabletti ja vitamiinit sekä hedelmäsalaatti: päärynä, mandariini ja persikka.
15min venyttelyt + 15min. selättimellä. --> tuli vähän huono-olo.

Ennen ulkoilua söin(join) taas blenderissä vedetyn vesi- forever fiber pussin - mansikkaa- mustikkaa- vadelmaa -litkun ja muutaman rypäleen.
Ulkona tuli taas tosi kylmä ja kova nälkä kun veteli tuota 13kiloista lapsukaista pulkassa.
Ulkoilun jälkeen taas aloe vera juoma, forevet therm tabletti, vettä, kiivi, persikka, luumu ja Forever ultra proteini jauhe + vettä + mansikkaa juoman.
Hetken oli tosi täysi olo, mutta sepä ei taas kauaa kestänyt.
Tuli tosi kova väsymys.

Kun Kevin ja Rase söi iltapalaa vedin minä taas aloe vera juoman ja vettä ´´lounaaksi``. Siinä vaiheessa oli jo aikas huono-olo.
Oman iltapalan nautin, kun Kevin oli nukkumassa.
Taas porkkanaa, kurkkua, paprikaa, viinirypäleitä ja mandariini. Sekä jälleen aloe vera juoma. ja paljon paljon vettä, jota meni päivän aikana 8/8 isoa lasia
Nukkumaan mennessä oli pakko jyskytellä erittäin kipeitä reisiä tuollaisella hieronta vekottimella (joka on kyllä hartioille tarkoitettu, mutta toimi)


Päivä 3:
Välimittaus ja aamun mitat oli:
paino: 57,5 kg
hartiat: 102cm
rinnanymp.: 72½ cm
napa: 82 cm
peppu: 94 cm
reisi (V): 57cm
pohje (V): 33½
(huom. C9 vihkossa on vähän eri kohtia, kuin mitä itse olen halunnut mitata, mutta eipä sillä sen väliä, kun mittaan kuitenkin aina samat vaikkei ne olekaan juuri ne vihkossa olevat!)
Eli kahden ekan päivän aikana lähtenyt yhteensä 4cm ja 1,3kg

Aamulla olo oli ensin tosi hyvä, ei nälkää ei heikotusta. Kun pääsin tekemään aamupalaa, tulikin se huono-olo yhtäkkiä tosi voimakkaana. Aloe vera juoma taas naamaan ja se meinasikin tulla ekaa kertaa ylös. Äkkiä vettä päälle!
Forever therm tabletti ja juoma: Forever ultra proteinijauhetta, mansikkaa, päärynä ja vettä.

Välipalaksi Forever fiber pussi, mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa vettä blenderissä juomaksi.

Ruuaksi sai syödä jo 600kalorin ohjeen mukaisen lämpöisen ruuan. Valitsin aterian johon tuli lohta, bataattia ja vokkivihanneksia. Ruuan jälkeen oli masu kipeä, mutta nälkä pysyi poissa iltaan asti, vaikka en syönytkään kuin muutaman viipaleen bataateista.

Liikuntaa en harrastanut taas ollenkaan, kun koko päivä hujahti opinnäytetyön, kaupassa pyörimisen ja uusien vaatteiden sovittamisessa.

Iltapalaksi söin lisäruista kolme luumua ja kiivin

Vettä 8/8 isoa lasia.

Päivä 4:
Aamupalaksi aloe vera juomaa, forever ultra proteini jauhetta + vettä + vadelmia, lisäruista klementiini.

Välipalaksi forever fiber pussi + vettä + mustikkaa + vadelmaa +mansikkaa.

Tekee tosi paljon mieli ihan mitä tahansa hyvää!!! Himoksi muodostunut varsinkin lämpöset leivät joko uunissa tai leipägrillissä sekä se omatekoinen jäätelö kinder buenon makuisena. oi nam!

Ruuaksi taas lohta, bataattia ja vokkivihanneksia. Bataatteja en taaskaan syönyt kaikkia.

Välipalaksi forever fiber jauhe blenderissä veden, mustikan, mansikan ja vadelman kanssa.

REPSAHDUS! Rase teki Kevinille jotain makaroni&tonnikala hässäkkää ja se tuoksu sillä hetkellä maailman parhaalle mitä olen haistanut ja kun kukaan ei nähnyt, mun oli pakko maistaa sitä, ja se oli ihan älyttömän hyvää!!! Olisin voinut vetää siltä seisomalta koko kattilallisen, mutta en luojan kiitos sortunut kuin siihen maistamiseen.

Lämmittelin imuroimalla ja venytyksillä ja sitten tein puolentunnin treenin kehonpainoa käyttäen (paisti käsille kevyet painot) tuo oli vähän sellainen herättely taas treenin pariin. Ja lopuksi taas venyttely. Mutta en olisi jaksanutkaan yhtää enempää näillä energioilla. Olipa kuitenkin aika voittaja fiilis!

jumppailujen jälkeen forever ultra proteini jauhe veteen sekoitettuna.

Iltapalaksi sallituista ruuista hedelmösalaatti: viinirypäleitä, nektariini ja päärynä.
Vettä meni taas 8/8 isoa lasia.


Päivä 5:
Tekisi mieli luovuttaa. Lihaksiin sattuu paljon enemmän treenin jälkeen tällä kuurilla, kuin normaalisti, koko aika pieni nälkä, väsyttää ja tekee mieli ihan mitä tahansa kunnon syömistä! Jopa pelkkä paahdettu leipä tuoksui taivaalliselle aamulla!
Mutta vedin kuitenkin oman mahtavan aamupalan: aloe vera juoma, forever therm tabletti, forever ultra proteini jauhetta + vettä + vadelmaa, 2 luumua ja nektariini.

Välipalaksi Forever fiber jauhe + vettä + mustikkaa + mansikkaa + vadelmaa

Päivän liikuntana oli 40min. tanssia (singstaarin dance levy), lihakset oli niin kipeenä, ettei mitään toivoa yrittää mitään muuta.
Onneksi olin kaukaa viisas ja tein ruuan valmiiksi odottamaan, sillä tanssien jälkeen nälkä oli KOVA.
Päivän ruokana kanaa, bataattia ja ´´hamppari``, ohjeen mukaan oli tarkoitus tehdä kanapihviä ja laittaa sekin hampparin väliin, mutta unohdin muotoilla ennen paistamista, joten hamppariin meni vain kurkkua, tomaattia, salaattia ja paprikaa.
ÄHKY!

Jätin toisen ruuan eli forever ultra proteinijuoman välistä, kun ei ollut nälkä.
Illemmalla vielä forever therm tabletti ja päärynä.
Vettä 8/8 isoa lasia.


Päivä 6:
Välimittaus, aamun mitat:
paino: 57,2 kg
hartiat: 103cm (veikkaan, että toissapäiväisestä vielä turvoksissa, ainakin kipu viittaisi siihen)
rinnanymp.: 71½ cm
napa: 81½ cm
peppu: 93½ cm
reisi (V): 56½ cm
pohje (V): 33½ cm

Viime mittaukseen eroa tullut - 0,3kg ja -2½cm

Aamupalaksi taas aloe vera juoma, forever therm tabletti, forever ultra proteini jauhetta + vettä + vadelmaa.
Välipalaksi päärynä, kiivi, forever fiber pussi + vettä + mustikkaa + vadelmaa + mansikkaa.

Ruokana samaa kuin eilen.
Ei tullut tehtyä mitään liikuntaa, joten jätin forever ultra proteini jauheen välistä.
Vettä kuitenkin taas 8/8 isoa lasia.

Päivä 7:
veilä kolme päivää, niin vähän mutta niin paljon!
Aamupalaksi aloe vera juomaa, forever therm tabletti, forever ultra proteini jauhetta + vettä + vadelmaa. Sekä päärynä että jaksaa lääkärissä.

Kotona forever fiber + vettä + mustikkaa + vadelmaa + mansikkaa. Mutta se alkoi jotenkin tökkiä enkä saanut sitä juotua.
Hetken päästä oli hirveät himot, joten söin muutaman viinirypäleen, ja kamppailin itseni kanssa etten retkahda syömään muuta.

Ruuaksi kanafileetä ja baby pinaatissa ja ruohosipulissa paistettua perunaa.
Ruuan sulattelun jälkeen herättelin taas lihaksia, tällä kertaa tosin vain maha ja kädet.

Illemalla forever therm tbaletti ja forever ultra proteini jauhe + vettä + vadelmaa.


Päivä 8:
Aamulla taas aloe vera juoma, joka maistuu kerta toisensa jälkeen kamalamalle vaikka sen kuinka nopsaa huitaisis alas, onneksi enään yksi satsi!
Forever therm tabletti ja forever ultra proteini jauhetta + vettä + vadelmaa sekä yksi luumu ja yksi kiivi.

Ruuan söin jo aikaisin päivällä, kun olin tehnyt siivous urakan. Tällä kertaa tosin söin sellaisen valmis keiton, jossa kaloreita 110, enkä ohjevihkon 600kalorin ateriaa.

Sitten yhdistin välipalan ja ruuan ja otin samaan aikaan forever fiber jauheen, forever therm tabletin ja forever ultra jauheen + vettä + vadelmaa.

Illalla mandariini ja kiivi.


Päivä 9:
en suorittanut. Ajattelin ettei yksi päivä enää ihmeitä tee, enkä jaksanut kaiken muun mietinnän ja härdellin keskellä miettiä vielä syömisiäkin, joten lopetin päivän etuajassa.Ennen aloitusta mitat olivat siis:
paino: 58,8 kg
hartiat: 102cm
rinnanymp.: 74 cm
napa: 83½ cm
peppu: 94½ cm
reisi (V): 57cm
pohje (V): 34 cm

Ja nyt ne ovat:
paino: 57kg
hartiat: 102cm
rinnanymp.: 71½ cm
napa: 81cm
peppu:91½ cm
reisi (V): 56 cm
Pohje (V): 33½ cm

senttejä siis lähti mittauskohdista yhteensä 9½ cm (rinnanymp.-2½cm,napa -2½cm, reisi 1cm, peppu 3cm, pohje ½cm)
ja painoa 1,8kg

Oma kokemukseni on, että en olisi pystynyt tähän itse yhtään paremmin ja olen ylpeä itsestäni etten luovuttanut aiemmin, kuin vasta vikan päivän aamuna. Tämä ei ollut ihan niin tehokas kuin kuvittelin(tai ehkä olisi vaan pitänyt riutua huonossa olossa, nälässä ja uupumuksessa ja olla syömättä sallittujen ruoka-aineiden listan marjoja, hedelmiä ja kasviksia), mutta pääsin kuitenkin tavoitteeseen: olo on kevyempi, pöhötys lähtenyt ja housut menee taas kiinni! Vaikka eroa ei muut huomaakkaan, niin oma olo on ihan toinen.

Nyt aion jatkaa tästä ´´vhh-ruokavaliolla``, lainausmerkeissä siksi, koska en todellisuudessa tiedä kuinka vähillä hiilareilla menen, koska en laske niitä, vaan jätän vain pois taas leivät, perunan, pastan, riisin, jauhot. Olen tuota toteuttanut paristi aiemminkin, mutta leipä ja pasta on liian hyvää, joten kestän yleensä sen pari kuukautta, mutta jo siinä ajassa on aina painoa lähtenyt ja vatsa pienentynyt, niin saa nähdä mihin tuloksiin nyt pääsee, kun tällä C9-kuurilla on jo saanut startin.
Voisin yrittää muistaa laitella tännekin noita ruokia aina välillä, jos joku kaipaa vinkkiä.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi10.1.16

  Huh mikä urakka! kyllä tossa on eroa, varsinkin maha näyttää pienentyneen!! Hienosti selvisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä aikamoiset päivät! huhhei...
   Kiva kuulla, että joku huomaa ulkoisestikin jotain eroa! :)

   Poista
 2. Anonyymi11.1.16

  Hyvältä näytit jo enneb kuuria, mutta hyvä jos on itsellä nyt parempi olo! Kuinka pitkä sä muuten olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oon 162cm "pitkä" :D

   Poista
 3. Huomaa eron selkeesti, hyvä sie <3 Kiva kuulla omien "asiakkaiden kokemuksia näin laajasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥