18.1.2016

Ti-Ti Nalle konsertissa

Eilen oli vuoden eka mahti tapahtuma!
(toki nuo lääkäri käynnitkin oli mieleenpainuvia ja erittäin tärkeitä, mutta eivät ehkä niitä kivoimpia juttuja..)
Musta on alusta asti tuntunut, että tästä vuodesta tulee jotenkin ihan erityinen ja mahtava ja ainakin nyt todella tuntuu siltä, toivotaan että näin tulee olemaankin!

Eli käytiin katsomassa Espoossa konsertti Ti-Ti Nalle & Merenalainen maailma, joka oli Kevinin ensimmäinen tuollainen tapahtuma.
Kevin on kova Ti-Ti Nalle fani ja odotti iltaa todella innoissaan.

Ja pääsin näkemään omasta lapsesta ihan uuden puolen! Tuo vauhtivilperi istui koko konsertin hievahtamatta ja tapitti esitystä! Lisäksi hän oli erittäin tunteellinen ja täysillä mukana esityksessä, sillä herkissä kohdissa kyyneleet kohosi silmiin ja hauskoissa kohdissa nauratti!


Konsertti kesti n. tunnin ja siellä sai ottaa kuvia, mutta ei videoida.
Se oli tuon kiertueen viimeinen esitys missä me oltiin ja toivon, että pian alkaa uusi kiertue, että päästään taas katsomaan!


Tuo esitys oli kyllä todella hyvä! Siellä oli vaikka mitä! Oli eri hahmoja, eri ´´maisemia``, vanhoja ja uusia hyviä kappaleita ja Riitta osasi kyllä hommansa. Aikuisestakin siis oikein katsottava ja varmaan ostettava se DVD:llä kun ilmestyy.


Konsertin jälkeen nallet tulivat vielä halittaviksi ja Riitta jakoi nimmareita.
Kevin sai ennen konserttia myös oman Ti-Ti nallen, sekä paidan ja oli niistä tosi innoissaan ja pitihän ne saada tänään tarhaankin.

Oletteko te käyneet katsomassa tuon vedenalaisen maailman? Tykkäsittekö?

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19.1.16

    Voi, mikä aito lapsen riemu näkyy nuissa kuvissa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥