31.1.2016

TOP 5 - Viikko 4

Ajattelin aloittaa uuden ´´postaus sarjan``, jossa miettisin aina viikon viisi hyvää/parasta juttua. Hyvät jutut voi olla onnistumisia, ilon hetkiä - isoja tai niitä pieniä arkisia.
Idea lähti siitä, kun kuljin perjantaina töistä kotiin, ensimmäinen viikko uudessa työssäoppipaikassa ohi. Viikko oli kiireinen ja tuntui, etten ehdi olla oman lapsen kanssa juuri ollenkaan ja se tuntui todella pahalle. Välillä mietin, että mitä järkeä koko hommassa on; sitä herätään kukonlaulun aikaan, kiireesti lapsi päivähoitoon, että pääsee itse hoitamaan koko päiväksi muiden lapsia, sitten taas kiireesti hakemaan omaa kotiin, ruuan laitto ja syöminen, kodin laittoa ehkä kaupassa käyntiä yms. ja pian onkin jo iltapala-aika, iltapesut ja nukkumaan meno.
Niinpä ajattelin, että ehkä mieli pysyisi positiivisempana, jos mietin joka viikon jälkeen niitä pieniäkin asioita, joista voi olla iloinen ja tyytyväinen, ettei ajattelisi sitä pelkkää kurjuutta ja riittämättömyyttä.

Joten tämän viikon TOP 5 (ei paremmuus järjestyksessä):
- eka työviikko oli kiva ja pärjäsin hyvin ja sain kehujakin
- opin uusia tukiviittomia
- Kevin osasi hienosti laskea nappeja 1-5
- kirjastokäynti Kevinin kanssa
- yhteinen aamupala ja viikonloppu
Kevin on muuten nyt nukahtanut kahtena iltana ihan super hyvin, kun on kuunnellut kirjasta luetun iltasadun jälkeen CD:ltä muumien satuja!!


Heti tulee parempi mieli, kun miettii enemmän mitä kaikkea positiivista viikkoon on mahtunut, kuin sitä kaikkea kurjuutta! Toki olisi muitakin kivoja juttuja, mutta pidetään tämä top vitosena!
Mitkä olisi teidän viikon parhaat jutut?

Nautitaan vielä tästä sunnuntai-illasta, kun huomenna se arki taas tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥