26.1.2016

Uusia kenkiä ja kesävaatteita

Tilasin Nellyn alennuksista ensinnäkin täydellisen valmistujais mekon ja siihen sopivan korun, kengät mulla oli valmiina, vielä pitäisi sopiva laukku ostaa. Mutta tuota asua en paljastakkaan vielä! Sitä ei näe ennen the dayta muut kuin äiskä ja Rasmus.
Mutta tilasin tosiaan muutakin, nimittäin ihanan kesämekon, jonka todennäköisesti puen myös Kevinin synttäreille.Sekä toisen mekon, mutta tykkään kääntää siitä helman ja käyttää mielummin paitana, sekä ihanan hameen! Se onkin vasta toinen hame minun kaapissa.Ja myöskin ihanan kevyen paidan, väljä, kevyt, ihan kuin ei olisi mitään päällä! Varmasti mukava kesällä, mikäli tulee kuumat kelit.Ostin myös vihdoin itsellenikin kunnon aidot kuomat. Olen jo vuoden jokaisella pakkaskelillä, jolla olen ollut ulkona, kironnut sitä, kun varpaat jäätyy vaikka muka kuinka hyvät talvikengät laittaisi villasukkien kanssa jalkaan niin ei, aina jäässä. Nyt tarkenee! Yllätyin vaan siitä, kuinka niin sysi rumat kengät voi maksaa niin hemmetin paljon, järkyttävää!
Kevinillä on ollut aina kuomat talvikenkinä, koska ne on ihan parhaat pakkaskengät. Ainut miinus on se, että ne ei ihan pelitä kunnon loska kelissä. Kumpparit liian kylmät ja kuomatkaan ei paljon lämmitä jos ne on läpimärät. Niinpä ostin Reiman Nefar kengät, joissa on hyvät vuoraukset sekä jalkaterän peittävä kumiosa, ei varmasti mene loskat läpi! Kumi vaan taas kylmenee, joten kuivilla pakkaskeleillä on edelleen kuomat.
Lisäksi löysin aivan ihanat lenkkarit alesta, mutta ei tietenkään ollut jäljellä Kevinin kokoa. Kuitenkin mun oli pakko saada ne, joten otin sitten jemmaan pari kokoa isommat.

On tässä tullut tilailtua alennuksista paljon muutakin, isompaa kokoa, mutta esittelen niitä sitten myöhemmin!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi26.1.16

  Kuomat on kyllä ihan parhaat pakkaskelillä.. Ne on vaan tosi hintavia oikeesti, mutta onneksi lapsille löytyy monesti käytettyjä vielä tosi hyväkuntoisia edullisesti :)
  Ihania vaatehankintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees tiiä lasten kuomien hintaa, kun meil on ollu tapaan et mun äiti ostaa aina nimppareiks isommat :)
   Kiitos, itsekin tykkään ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥