24.1.2016

Viikko täynnä tapahtumaa

En olekaan pitkään aikaan kirjoitellut tällaisia kunnollisia kuulumispostauksia, joten tässäpä tulee viikon jutut!
Maanantaina piti olla normi puheterapia käynti, mutta jouduin siirtämään sitä, koska koulussa oli sellaiset tunnit etten voinut olla poissa.
Illalla oli Ditan (bengali kisu) rokotus, kissaflunssaa vastaan joka otetaan vuosittain. No, rokotukset olikin kehittynyt parempaan suuntaan ja nyt annettiinkin uusi yhdistelmä rokotus, joka on voimassa kolme vuotta ja siinä on samassa tuo ennen vuoden välein uusittu kissaflunssa ja mikäli oikein muistan niin kissarutto, eikä ollut yhtään sen kalliimpi kuin ennenkään. Tosi kiva, ettei tarvitse enään vuoden välein rampata!

Tiistaina mentiin Kevinin kanssa Jennille ja pojille leikkimään kun olin päässyt koulusta, hakenut Kevinin ja oltiin syöty. Siinä menikin se päivä/ilta.
Keskiviikko ilta meni kaupassa ja kurjaa vointiani ihmetellen.

Torstaina kävin koulussa viimeistelemässä opparin ja sitten se tulostettiin ja nidottiin, otin työssäoppijakson paperit ja lähdin kotiin, koska olin kipeä. Väliin pakko todeta, että hitto tuntuu hyvälle, kun ei tarvi stressata opparista enään!!
Piti kuitenkin raahautua vielä palauttamaan viimeinen kirjastokirja ja kaupasta puuttuvat tuotteet.
Posti onneksi piristi, kun toi ihania uusia isomman koon vaatteita Kevinille, enkä malttaisi odottaa, että ne on sopivia pidettäväksi!

Perjantaille oli sovittu kahdeltatoista tapaaminen seuraavaan harkka paikkaan, vein paperit ja sovin työajat. Ryhmän työntekijät vaikutti tosi mukavilta ja lapsiakin ehdin vilaukselta näkemään, yksi tuli jopa heti juttelemaan kanssani.

Kevinin Iida-kummikin tuli kyläilemään pitkästä aikaa ja Kevin oli aivan riemuissaan.
Eilinen päivä oli kovin odotettu, sillä äitini oli meillä. Mentiin taas vastaan vaikkakin lähtö meni vähän sähläämiseksi, joten juna ehti pikkasen ennen meitä perille.
Äiskä oli löytänyt jostain Ti-Ti -fanille ´´Ti-Ti Nallen nappileikin`` eli naru, johon pujotellaan erilaisia nappeja (1,2,3,4 ja 5 reikäsiä nappeja).
Syötiin pitsaa, juteltiin, leikittiin napeilla...
Ja oli taas haikeaa kun oli lähdön aika, kun ei tiedä koska nähdään seuraavaksi.


Tänään piti mennä käymään kissojen kanssa kaverille tutustumaan, mutta meidän aamu venyi ja sitä myöden koko päivä, joten tuo tutustumiskäynti siirtyi seuraavaan viikonloppuun. Meidän pitää siis mennä tutustumaan sinne monta kertaa ennen meidän reissua, koska kaverilla on koira ja kisut menisi sinne hoitoon reissumme ajaksi.
Mentiin sitten ihanaan märkään lumi/räntä sateeseen laskemaan mäkeä, jonka jälkeen pojat lähti päiväunille ja minä rupesin kuvailemaan Kevinin isomman koon jemma vaatteita, että saan ne jossain vaiheessa esiteltyä ja ihan siksikin, että itsekään muitaisin mitä olen jo ostanut! Tilasin nimittäin seuraavalle talvella toppahaalaria ja jäin miettimään, että mitähän mä jo ostinkaan. Oli pakko käydä ylävarastolla tarkistamassa, mutta ei siellä (onneksi) ollutkaan kun toppatakki ja välikausitakki, joten sain perustellusti ostaa ihanan Mini Rodinin hiiri haalarin, haha!


Tänään pitää vielä katsoa kaikki mitä tarvitsen töihin mukaan ja yrittää muistaa mennä oikeasti ajoissa nukkumaan, ei näytä nuo herätykset kauhean houkutteleville!!
Voi olla etten jaksa taas hirveästi keksiä kirjotettavaa ensiviikolla, mutta onneksi mulla on monta valmista postausta luonnoksissa odottelemassa, aiemmasta viisastuneena!

Toivotaan, ettei pakkaset nousisi enään niin julmiksi, semmonen pikkupakkanen on hyvä, ettei lumi muutu loskaksi.
Nauttikaa sunnuntaista ja ladatkaa akkuja alkavaan viikkoon!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi26.1.16

  Kuulostaa mukavalta :)
  Onneksi nuo pakkaset loppu jo. Nyt on ollut ihania ulkoiluilmoja. Kivaa viikon jatkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh täällä älyttömät pakkaset vaihtuikin vesikeliksi, joka sekään ei kovin mukavaa ole :(

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥