1.1.2016

Vuoden 2015 viimeinen päivä

Rasmus oli kotona koko päivän, koska on polvensa takia saikulla. Löllöiltiin koko aamu ja aamupäivä. Katsottiin tallenteista ryhmä hauta ja leikittiin.
Syötiin ruuaksi tortilloja, joiden jälkeen katsottiin pukin tuoma Lentsikat -elokuva.


Elokuvan jälkeen lähdettiin ampumaan raketteja n. klo 19.
Ei oltu ostettua paljoa, koska Kevin ei kuitenkaan jaksa niihin keskittyä, mutta oli kyllä suurimmaksi osaksi suuri pettymys nuo ostamamme. Iso suihku oli mahtava ja yksi paukku oli ihan ok. Kevin taisi tykätä eniten lepakoista (menee samallailla, kuin perhoset). Ja lumella pyöriminen oli paljon hauskempaa, kuin rakettien katsominen.
Kotiin päästyämme mentiin saunomaan ja saunan jälkeen kello olikin jo tosi paljon, joten Kevin sai äkkiä iltapalan ja lähti nukkumaan. Raasu oli ihan väsy, meinasi nukahtaa jo iltapala pöytään, vaikka nukkumaanmenoaika oli ylittynyt vain puolellatunnilla.

Me kaivettiin Rasen kanssa sipsit ja karkit esille ja katsottiin Fast and Furious leffaa ja Vampyyri päiväkirjoja. Ennen kahtatoista ehdittiin vielä syödä nakkia & perunasalaattia, sekä valaa tinat.

Nukkumaan heti, kun vuosi oli ehtinyt vaihtua.
Ei kovin mielenkiintoinen ilta, mutta itse en henkilökohtaisesti edes jaksaisi mitään känni örvellystä yömyöhään, tämä oli oikein kiva.
Miten te vietitte vuoden vaihtumista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥