25.2.2016

Lomaviikolla me...

...Käytiin neuvolassa, 3½-vuotias jätkän pätkä oli 99cm pitkä ja painoi 13.9kg
Saatiin nyt myös näkö jotenkuten tarkistettua, Kevin suostui suht hyvin olemaan aloillaan ja näyttämään sitä kuviota minkä näki näkötaulussa. Lasien kanssa oli vähän ongelmaa, kun ne oli niin tiukat, että painoi päätä niin ei olisi halunnut pitää niitä päässä.

... Käytiin varaamassa mulle kampaajalle aika valmistujaispäivän aamulle ja jäätiin sen jälkeen ulos lumikinoksiin leikkimään

... Leikittiin uudella Brion vuoristorata setillä sekä sähköjunalla.
... Käytiin viimeistä kertaa kunnallisella puheterapeutilla ja siitä postaus TÄÄLLÄ

... Ostin uuden tason olkkariin. Oikeasti se on TV-taso, mutta laitoin sen meidän rämän sohvapöydän tilalle ja voi että mä tykkään siitä! Tokikaan ei taaskaan mennyt niin, etteikö olisi jostain joutunut valittamaan tai jotain vaihtamaan. Tällä kertaa oli kyllä kaikki osat, mutta toinen koreista oli ihan vänkyrä vaikka miten eri tyyleillä (ja ensin tietty ohjeen mukaan) sitä yritettiin kasata.

... Käytiin taas kirjastossa palauttamassa ja lainaamassa
... siivoiltiin

... nähtiin kavereita
Meillä siis oli viimeviikko talvilomaa ja siltä viikolta ei tule TOP vitosta, koska koko viikko oli kiva, ei ole ollut itsestä johtumatonta kiirettä, on saatu nukkua pitkään, on ollut tarpeeksi aikaa olla Kevinin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥