2.2.2016

Munakasrulla

Nyt vuorossa Kotikokin ohjeen mukaan tehty munakasrulla (Rasmus teki, jotkin tuotteet on vähän erilaisia/erimääriä, kuin alkuperäisessä ohjeessa)

Pohjaan tarvitaan:
• munia 4kpl
• jauhoja 2dl
• maitoa 4 dl
• ketsuppia 2rkl

Täytteeseen tarvitaan:
• jauhelihaa 400g (mausta jauhelihamausteella, suolalla ja pippurilla)
• sipuli
• porkkanaa raastettuna 3kokonaista
• ketsuppia/tomaattipyrettä 2rkl
• ranskankerma

+
• ruohosipulilevite
• juustoraastetta

Teko:
1. Sekoita kaikki pohjan tuotteet hyvin keskenään
2. Kaada ja levitä seos pellille ja laita uuniin 200 asteeseen 15-20minuuttia (anna ruskistua)
3. Paista silläaikaa jauheliha

4. Sekoita kaikki (paitsi ruohosipulilevite ja juustoraaste) täytteet keskenään

5. Anna pohjan jäähtyä vähän aikaa ja levitä sitten ruohosipuli levite pohjan päälle
6. ripottele juustoraastetta
7. Levitä täyte tasaisesti pohjan päälle ja kääri rullalle
8. Laita vielä rullan päälle hieman juustoraastetta ja laita hetkeksi uuniin takaisin, että juusto sulaa.
OLI MUUTEN HYVÄÄ!!

2 kommenttia:

  1. Munakasrulla on tosi hyvää ja monta kertaa tehnyt mieli muttei oo jostain syystä tullut tehtyä. Joskus oon kokeillut kinkkuversiota ja, kun olin lapsi, äiti teki monesti kinkku-munakasrullaa. Joku kasvisversio tai tuo jauheliha voisi olla kans hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just tommoset muokattavat ruuat on tosi kivoja! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥