5.2.2016

Puheterapia käynti 12

Eilen oli tämän vuoden ensimmäinen puheterapia käynti ja käyntien väliin olikin tullut taas pitkä aika. Tällä kertaa oli vain yksi ´´tehtävä`` ja muuten vapaata leikkiä Duploilla.

Eli ensin oli semmoinen kuvin tuettu kauppaleikki, jossa:
1. Kevinin piti ensin kerätä kuvien avulla/kuvista kauppalista
2. sitten mentiin ´´kauppaan``. Otettiin listalta aina se kuva minkä halusi ostaa ja annettiin se ´´myyjälle``, myyjä antoi sen tuotteen ja me laitettiin se ostoskoriin. Näin käytiin jokainen ostoslistan tuote läpi ja toki samalla nimettiin niitä.
3. Kun ostoslistalta kaikki oli korissa, olisi pitänyt kysyä ´´paljonko maksaa`` tjsp. mutta ei Kevin kyennyt. Sitten myyjä kertoi, että maksaa neljä (4) euroa ja antoi kuvan jonka päälle saatiin lompakosta laskea/asetella rahat.
4. Maksun jälkeen sai pakata ostokset kassiin, mutta sitä Kevin ei enään jaksanut, vaan halusi aloittaa jo Duplo leikit.

Leikkien aikana puheterapeutti seurasi taas Kevinin puhetta ja pyysi välillä tekemään jotain ja kyseltiin minkä värinen on mikäkin, laskettiin junan vaunuja jne.
Ja kyseli samalla minulta missä mennään.
Saatiin mukaan tunne kuvien ´´kuvalotto``, kun kerroin, että on niitä alkanut vihdoin nimeämään ja tunnistamaan ja myös raivarit on vähän helpottanut sen myötä, kun osaa jo itse sanoa, kun suututtaa tai on surullinen.

Seuraava aika onkin ennätyksellisen lähellä, sillä siihin on vain kolme viikkoa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥