14.2.2016

TOP 5 -viikko 6

Todella kurjan viime viikon painoksi on tämä viikko ollut oikein mukava!
Kaikkea kivaa oli niin paljon, että tämä listaus ei pysy ihan viidessä, mutta kivempi näin päin, että on liikaa kivoja juttuja, kuin se, että joutuu tosissaan keksiä ja miettiä mitä kivaa viikossa on ollut!


- saatiin kutsu kavereiden häihin kesälle. En ole ikinä ollut missään häissä, joten tosi kivaa ja jännää!

- Sain puhelun sairaalan puheterapeutilta, että meille löytyikin jo yksityinen puheterapeutti, joka voi aloittaa heti, kun meille on saapunut postissa maksusitoumus todistus. Olen todella helpottunut! Minun ei siis enään tarvitse stressailla miten saadaan aikataulutettua Kevinin terapiaa, kun se jatkossa tapahtuu siellä missä lapsi on, eli päiväkodilla ja minun ei tarvitse olla siellä.

- Oli mukavaa väkertää Kevinin kanssa ystävänpäivä yllätystä minun äidille. Kevin itse halusi tehdä pöllökortin ja maalata siihen mustalla sormivärillä. Lisäksi hän teki kortin/kirjeen, johon minä vielä kirjoitin ´´Hyvää ystävänpäivää mummille!``. Kevin halusi myös tehdä kaulakorun mummille, joten mentiin ostamaan erilaisia helmiä ja nauhaa, että hän pääsi tekemään. Tuo koru ja kirje/kortti laitettiin pieneen kuoreen ja kuori pöllön siiven alle kainaloon.- Olen tykännyt olla tuolla työharkassa ja kävinkin sitten kysymässä johtajalta josko voisin olla siellä viimisenkin harkan, ja se sopi! Niiiin kivaa! Ja tosi helppo aloittaa uusi harkka, kun kaikki lapset on tuttuja, muut aikuiset on tuttuja ja tiedän jo heidän toimintatavat jne.

- Ihanat uudet lakanat lidlistä, sekä sydämen muotoinen kakkuvuoka, ystävänpäivä herkkuja ja kauniita kukkia.

- Kevin sai kivan puuhakirjan (oli jaettu päiväkotiin lasten lokeroihin)

- Lauantain saunailta ja kiuasmakkarat!


- Ystävänpäivä


- Kevin oli Rasen kanssa ulkona tekemässä lumiukkoa ja minä sain silläaikaa siivota keittiön ihan rauhassa!

- Kirjastokäynti yhdessä, vaikkei sieltä löytynytkään mitään mitä toivoin. No, onpahan hyvä syy käydä taas pian uudelleen katsomassa!

- Löysin kaupasta puoleen hintaan ison vuoristorata setin Brio puujunarataan! Ja samalla ostin myös kauko-ohjattavan junan ja paristoilla toimivan liikennevalon. Näistä Kevin ei vielä teidä, joten yllätän hänet meidän lomaviikolla kun ollaan päivät kaksin kotona.

Toivottavasti ensiviikko on myös kiva!
Muistakaa katsoa myös hetki sitten julkaisemani aiempi postaus, jossa kuvapläjäys meidän ystävänpäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥