22.2.2016

viime viikon kuulumiset & TOP 5

Päätin nyt yhdistää kuluneen viikon kuulumiset ja TOP vitoset, jonka tavallaan tein kyllä viime viikollakin, koska viime viikko oli täynnä kivoja asioita ja TOP vitosesta tulikin TOP 11.

Maanantaina me käytiin matti myöhäsinä ottamassa kausi influenssarokotus kaikille kolmelle. Olin ensin ajatellut ettei sitä oteta, niinkuin ei olla ennenkään otettu, mutta nyt on sen verran tärkeää pysyä terveenä - kun haluan valmistua ajallaan, että toivotaan, että tuo nyt ehtii suojata meidät niin ettei tarvitse kotona olla ja sairastaa.

Tiistaina oli Kevinin päiväkodilla johtaja kertomassa mitä uusi varhaiskasvatus lakimuutos tarkoittaa, eli tuo 20h/vk hoito oikeus niillä kenellä toinen/molemmat vanhemmat kotona. Meillähän ei näin kyllä ole, mutta halusin silti mennä kuuntelemaan, sillä kyselin samalla miten me toimitaan sitten kun valmistun jos en saa heti työpaikkaa. Ja aika simppeliähän se, saadaan pitää paikkamme (onneksi), mutta mikäli en töitä saa niin Kevin on sen aikaa sitten sillä 20h/vk sopparilla ja heti kun saan töitä niin vaihtuu kokopäiväiseksi tietenkin.
Itse en kyllä varmaan siltikään pitäisi poikaa joka päivä sitä neljää tuntia hoidossa, kun kerta itse olen kotona, vaan 2-3x/vk sen 4h kerrallaan. Ja sekin ihan siitä syystä, ettei tarvitsisi totutella sitten uudelleen siihen päiväkotiarkeen ja näkee niitä kavereita ja saa erilaista tukea puheenkehitykseensä kuitenkin, kuin kotona. Mutta toivotaan tietenkin, että töitä löytyisi nopeasti!

Keskiviikkona ei ollut mitään ihmeellistä, töitä ja kotihommia. Torstaina pakattiin ja siivoiltiin töiden jälkeen.

Perjantaina töiden jälkeen vain syötiin nopeasti ja lähdettiin ajamaan Kouvolaan.
Oltiin siis viikonloppu äidilläni, tai Rase oli omilla porukoillaan.
Nähtiin minun isovanhempia sekä Kevinin kummia ja tämän miestä.
Oli kyllä tosi mukava viikonloppu! Ja äiskällä on jotenkin helppoa olla, koska jostain syystä Kevin osaa siellä leikkiä ihan itsekseenkin, mutta kotona ei.
Kevin pääsi myös saunomaan ja ekaa kertaa saunasta ulos vilvoittelemaan, voi että se oli jännää!
Kouvolassa oli myös lunta paljon enemmän, kuin täällä, joten sekin oli Kevinille luksusta kun pääsi lumeen leikkimään ja laskemaan mäkeä.

Viikon TOP 5 koostuukin suurilta osin tuosta viikonlopusta:
- mun näyttö päivät töissä meni hyvin ja ohjaajakin tuntui olevan tyytyväinen
- automatka Kouvolaan sekä kotiin meni hyvin (eli siis Kevin ei huutanut koko matkaa)
- nähtiin rakkaita ja tärkeitä ihmisiä
- viikonlopun rentoutuminen
- Talviloma alkoi!!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥