27.3.2016

Pääsiäinen kouvolassa

Ihan ensin pakko mainostaa, että meidän Dita on mukana seiska lehden mainioin mirri 2016 kisassa, löytyy uusimmasta seiskasta sivulta 74, kilpailu numerolla viisi (5.)
Seiskan nettisivuilla on kuulemma jotain teknisiä ongelmia, joten äänestäminen ei vielä siellä onnistu, mutta toivotaan, että saavat asian korjattua niin tulen heittelemään linkkiä! Mutta jos joku jaksaa sitä lehden mukana tulevaa kuponkia täytellä ja lähettää niin äänestäkää ihmeessä, äänestäneiden kesken seiska arpoo ipadin!
Äänestys aikaakin on vain 4.4 asti, joten olisi tosiaan kiva jos seiska saisi ongelmansa korjattua..


Tältä viikolta ei tule taas TOP vitosta, koska se täyttyisi asioista, joita tehtiin Kouvolassa.
Lähdettiin siis torstai aamuna autolla Kouvolaan ja matka meni yllättävän kivasti kerrankin.


Käytiin yhden Kevinin kummin kanssa heti päivällä kiertämässä kirppareita, kun yritin etsiä Kevinille siistejä perus vaatteita vähän edullisemmin. Ei kyllä löytynyt kuin yksi paita. Vauvoille olisi ollut tarjontaa vaikka kuinka paljon. Lisäksi löysin yhden pleikkari pelin (vaikka en tiedä milloin sitä muka ehdin pelata...), kauniin koristeen ja ufo liukurin. Täytyy etsiä pääkaupunkiseudulta hyviä kirppareita missä alkaisi käydä säännöllisesti.

Kirpparireissun jälkeen käytiin ottamassa kummin mies kyytiin ja mentiin äiskälle kahville. Kevinin kummi oli ostanut pojalle joskus aiemmin nätit housut ja äiskä oli ostanut myös kolmet housut, paidan ja bokserit sekä minulle uudet kengät.Perjantaina lähdettiin heti aamupalan ja muiden aamujuttujen jälkeen minun isovanhempien mökille.
Se oli Kevinille todella hämmentävää, kun on ollut mökillä vain kesäisin, eikä millään uskonut, että kesällä hän ui siinä missä nyt oli vain jäätä ja lunta. Oli kiva kun Kevin sai juosta minne vaan ihan vapaasti.
Miehet päätti alkaa pilkkimään ja sekin oli alkuun tosi jännää, mutta kun ei sieltä mitään kalaa tullut, lopahti Kevinin kiinnostus. Mummi oli taas tehnyt hyvät ruuat, jälkkärin ja kahvi tarjoilutkin ja olin kuin plussapallo kun lähdettiin päivällä ajelemaan takaisin äiskälle. Kevinilläkin oli ollut niin jännä päivä, että nukahti heti autoon.
Perjantaina illalla tuli vielä Iida käymään ja keksittiin että voisi käydä myöhemmin illalla jossain yksillä. Iida osasi sanoa, että Amarilloon ei mahdu, kun siellä on Antti Tuiskun loppuun myyty keikka klo 00.00. Harmitti kovasti, sillä sitä olisi ollut tosi kiva mennä katsomaan, mutta ovilla oli kuulemma vain 30 lippua myynnissä, joten siellä olisi pitänyt olla hyvissä ajoin jonottamassa.
Vähän ennen kymppiä Iida tulikin toisen kaverin kanssa hakemaan ja lähdettiin BarQ:hun.
Sekin oli jotenkin tosi täynnä, joten vähän jälkeen yksitoista lähdettiin kävelemään toiseen paikkaan ja mentiin rillon ohi. Ihmeteltiin kun siinä ei ollut enää yhtään jonoa. Mentiin kurkkimaan kiinni olevalle ovelle ja portsari tulikin avaamaan. Ihmeteltiin heti, kun poke ei sanonut mitään että ei mahtuisi ja kysyttiin sitten, että mahtuuko sinne muka vielä? Ja mahtuihan sinne.
Siinä sitten pikapalaveri mennäänkö vai ei ja mentiinhän me.
Saatiin tungettua itsemme tosi hyvälle paikallekin että jopa nähtiin show, joka oli muuten todella hyvä! Toki siellä oli ihan hitokseen porukkaa ja liikkumaan ei mahtunut, mutta ei annettu sen häiritä.
Äiskällä vähän vaille kaksi ja en muistanutkaan, kuinka kamala se tinnitys korvissa on tuollaisen reissun jälkeen! Onnekseni Kevinkin nukkui sentään puoli ysiin aamulla, enkä ollut juonut kuin muutaman, joten oli ainoastaan vähän pää kipeä siitä metakasta.

Kevin oli aamulla hassu, kun kerroin, että olin ollut katsomassa Antti tuiskua ja laitoin pojan lempparin ´´keinutaan`` soimaan ja näytin kuvia keikalta. Kevin innoissaan selitti omalla tavallaan, kuinka hänkin menee sitten isona poikana tuollaiseen paikkaan, totesin, että joo, sitten kun Kevin on aikuinen niin pääsee samanlaisiin juhliin. Sitten hän onnessaan selitti, kuinka hän sitten menee katsomaan Anttia. Vähän luulen, ettei ainakaan tämä Antti enään sitten esiinny :D
Äiskä lähti Kevinin kanssa pihalle ja minä sain ottaa rennosti.


Lauantaina Kevin sai myös etsiä pääsiäispupun piilottamia munia, vaikka eipä tuo makeaa syö, mutta munien sisällöt oli kivoja. Oletteko te muuten huomanneet, että noiden munien sisällöt on huonontunut todella paljon? Hirveää pikku pilipalia millä ei tee mitään ja mitkä ei kestä mitään!
Kevinin kummikin kävi vielä uudelleen.


Tänään ei tehty enään mitään, leikittiin vain ja ruuan jälkeen lähdettiin ajelemaan kotiin.
Oli kyllä tosi kiva viikonloppu!
Mites te olette vietelleet pääsiäistä?


2 kommenttia:

  1. Ajattelin vinkata hyvistä kirppareita pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä :) eli omaan kirpparikierrokseen kuuluu Femmatori Tuusulassa, Lanttila Vantaalla, Vekara Helsingissä, Murula Tuusulassa ja Karamelli ja Oliverin kirppikset Keravalla. Noista omat lempparit lastenvaatteisiin on Karamelli, Vekara ja Murula. Sekatavaraan taas Femmatori. Tikkurilasta pääsee helposti julkisilla kaikkiin muihin paitsi noihin tuusulan kirppiksille. Mutta autolla niihinkin on helppo matka :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥