20.3.2016

VIIKKO 11 TOP 5

Hmm tämä onkin vaikeaa, kun tämä viikko on ollut aika perus, ei mitään suurempia huolia/ärsytyksen aiheita mutta ei nyt mitään tosi kivaakaan. Koitan siis repiä taas arkisista asioista iloa!

- aurinko paistaa aina vaan enemmän ja päivät on pitempään valosia!
- Kivoja kursseja koulussa
- Innostuin tekemään pääsiäisaskartelua kotona itsekseni, kun Kevin nukkui ja sekin oli jotenkin tosi kivaa.
- mulla on pitkään ollut ajatukset tulevaisuuden suhteen ihan sekaisin. Paljon on haaveita ja suunnitelmia, mutta kaiken haluaisin heti nyt samantien eikä se vaan onnistu. Nyt vihdoin olen saanut ajatukset jonkinlaiseen järjestykseen. Ikinähän ei tiedä miten elämä kuljettaa, mutta mulle tuo mielenrauhaa kun on suunnitelma mihin pyrkiä elämässä. Tästä voisikin ehkä kirjoittaa postauksen. Olen tehnyt joskus aiemminkin haaveista postauksen, mutta voisi tehdä sellaisen päivitetyn version.
- Ostin yhden face ryhmän kautta meille kaksi (käytettyä) uutta snoozemia oikein sopuisaan hintaan, en malta odottaa, että ne tulee!

Ensi viikko onkin ihanan lyhyt, vain 2päivää koulua! Ja meidän kesän matkan läheneminen alkaa tuntua realistisemmalta, kun mennään keskiviikkona ottamaan Kevinin ihka ensimmäisiä passikuvia, saa nähdä mitä siitä tulee..
Tänään on 69päivää valmistujaisiin ja 80 päivää matkaan, jännäää!!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi22.3.16

  Moikka! Olisiko mahdollista, että tekisit postauksen siitä miten hoidat ihoasi ja hiuksiasi? :) Jonkin sortin meikkipostaus olisi myös mukava. Hyvää kevättä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! No jooo, voinhan mä toki tehdä aiheesta postauksen, vaikkakin multa ei varmastikaan mitään vinkkejä oikein saa, koska en juuri kummemmin hoida ihoa tai hiuksia :D
   Mutta yritän jotain saada aikasiksi mahdollisimman pian! :)
   Kiitos, mukavaa kevättä sinullekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥