24.4.2016

Mahti viikko sairastelusta huolimatta (TOP 5 viikko 16)

Flunssaa pukkaa ja räntää sataa, jeejee!
Jouduin olla tällä viikolla kaksi päivää pois töisä, kun Kevinille tuli kovin kuume mitä hänellä on elämässään ollut. Hänellä muutenkin on kuumetta tai edes lämpöä tooodella harvoin, joten jo semmoinen vajaa 38 pistää jätkän pituelleen. No nyt sitten oli viime lauantaina sitä 38 lämpöö, sunnuntaina nousi 38.5 asti ja maanantaina huideltiinkin 39.2 asteessa. Lääke piti kuumetta matalammalla vain sen kolmisen tuntia, hengitys oli raskasta ja su-ma välinen yö meni kokoaika heräillessä milloin kurkkukipuun, milloin kylmyyteen/kuumuuteen, janoon tai muuten vaan huonoon vointiin. Oli melkosen kamalaa. Maanantaina mentiinkin sitten lääkärille näytille, mutta kaikki oli ok, mitä nyt alkava korvatulehdus löytyi - onni onnettomuudessa, ja saatiin siihen heti lääkkeet.
Tiistaina ei enää kuumetta ollut, mutta voimat oli tipotiessään, kun oli ollut neljä päivää todella vähäisellä syömisellä, joten keskiviikko meni vielä kotona.
Nyt onneksi enään pientä nuhaa havaittavissa.
Mulla taas on kurkku sen verran kipeä, että enteilee minulle flunssaa.
Mutta on tälläkin viikolla kivoja juttuja ollut!

• ensimmäinen aikainen työaamu, eli kuudeksi töihin. Oli tosi kivaa, varsinkin kun pääsi sitten ajoissa kotiinkin!
• Sain kehiteltyä näyttöviikolle kivan suunnitelman, josta ohjaajakin tykkäsi


• Ostin uuden kännykän, Huawei Honor 7 premium. Vaihdan näköjään aina kahden vuoden välein.. Edellisessä Samsung Galaxy K zoomissa ei sinänsä mitään suurempaa vikaa ollut, mutta akku ei vaan enään kestänyt edes yhtä päivää. Lisäksi oli alkanut ärsyttämään se ulkoneva kamera, joka esti myöskin kotelon käytön. Ostin myös selfie tikun sitä meidän riessua varten, että saa otettua koko porukasta kuvia ja maisemakin mahtuisi taustalle, ilman että pitää antaa kamera jollekin randomille. Noh, se homma rysähtikin sitten siihen, ettei vanhasta kännykästä saanut muutettua suljin näppäintä, joten se vinkui kokoaika, että ´´zoomaus ei mahdollinen tässä tilassa``.
Menin Giganttiin ostamaan uutta Samsungia, mutta myyjä saikin myytyä mulle tämän Huawein. Käyttää samaa androidia, mutta onhan tässä kuitenkin totuttelua..

• Kevin oppi laskemaan aika hyvin kymmeneen, pientä apua tarvii, unohtaa vitosen jälkeen kutosen ja sitten seuraavaksi hänen mielestä kasin jälkeen tulee kymmenen. Muuten menee aika hyvin. Olin ihan ihmeissäni, sillä ei olla sen kummemmin harjoiteltu, olen vaan välillä laskenut jotain juttuja ääneen.

• Kissojen hoito meidän lomamatkan ajaksi järjestyikin parhain päin!

+ Enään kolme viikkoa työssäoppia ja sitten kaksi löysää kouluviikkoa ja LOMA!!! Sitä on niiiiin odotettu!
Ensiviikolla alkaa jo näyttökin, vähän hermostuttaa, kun itsestä tämä tuntuu kaikkein vaikeimmalle näytölle mitä on ollut. Onneksi sain kuitenkin kehiteltyä aikas kivan jutun näyttöön, ei pelkästään yksittäisiä tuokioita vaan sellainen viikon kestävä projekti, esittelen sen varmaan täälläkin jossain vaiheessa.
Ensiviikolle on valmiina postaus oman hiusvärin kasvattamisesta ja huomenna yritän muistaa kuvailla meidän päivää pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥