17.4.2016

VIIKKO 15 TOP 5

Aika perus viikko taas takana. Kivojakin juttuja on mahtunut arkeen:

• Grillikauden avaus tänäviikonloppuna
• Opettaja kävi töissä ja juteltiin muustakin, kuin harkasta, antoisa käynti, muuta en voi sanoa
• Mun uusi MP3 -soitin ja treeni housut tuli postissa, käytiin vihdoin myös ostamassa toinen matkalaukku tulevaa reissua varten
• Sain siirrettyä kasvattejani isompiin kasvualusiin
• Sain vihdoin (ihan vahingossa) videolle kuvaa Kevinin leikatusta kielestä. Jos joltain mennyt ohi, niin Keviniltähän leikattiin liian kireä kielen alajänne 2-vuotiaana. Olen joskus yrittänyt saada siitä otettua kuvaa, mutta poika ei ole oikein suostunut esittelemään sitä, kun olen pyytänyt ja sitten taas pelleillyt tietenkin, kun mulla ei ole ollut kameraa käsissä.. Nyt kuvailtiin hömppä videota muutenvaan ja intoutui siinä nostelemaan kieltään. Video löytyy kuvien jälkeen.

Vietiin vihdoin myös talvi kamppeet varastoon ja tuotiin kaappiin odottamaan kesävaatteet. Kevinillä on hirveä kasa sopivia T-paitoja ja ihan hyvä määrä shortsejakin, joten niistä ei tarvi stressailla. Kenkiäkin on jos jonkinlaisia, mutta sandaalit alkaa käydä pieneksi.
Sandaaleja en löytänyt vielä, mutta muutamat uudet shortsit, yhdet kangaskengät, toiset uikkarit sekä ekaa kertaa UV-paita lähti tilaukseen. En muuten ole käyttänyt pojalla tosiaan mitään yläosaa rannalla, mutta ajattelin varuiksi sinne Turkkiin ottaa, kun en yhtään tiedä kuinka kuumana se aurinko siellä porottaa. Myös toiset uimahousut piti tilata, koska toiset otan käsimatkatavaroihin, ettei tarvitse sieltä metsästää heti uusia jos sattuu ruuman kassit katoamaan. Itsellenikin pitäisi löytää vielä uudet uikkarit.. Bikinejä on, mutta haluaisin kovasti löytää monokinin, ei vaan ole vielä kaupoista löytynyt ja tilaaminen on aika fifty-fifty sopiiko vai ei..
Ai että mä odotan jo kesää ja kesälomaa!!!
Muita, jotka ei jaksaisi enää odottaa lämpöä ja aurinkoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥