21.5.2016

Puutarha parvekkeella viikko 7

Mansikat on edelleen saman näköisiä, laitan huomenna (sunnuntaina) vielä muutaman uuden siemenen, kun ne vanhat taimet harveni auringon porotuksesta pari viikkoa sitten.

Maissien kanssa olen alkanut luovuttaa. Se yksi kasvoi tosi pitkäksi, mutta se näytti pystyyn mätänevälle, joten heitin sen menemään. Toinen, kolme viikkoinen maissi on yhä hyvän näköinen, mutta se ei ole juuri kasvanut. Annoin sen vielä jäädä.

Tomaatit on yhä elossa ja näyttää hyvinvoiville.
Tomaatin taimi 3vk
 

Tomaatin taimi 4vk

Pinaatti on kasvanut tosi hyvin ja näyttää oikein syötävälle jo!
Ruohosipuli rehottaa pitkänään, pitäisi tosiaan alkaa sitä vähän käyttämäänkin ennenkuin on liian pitkää..Tilli on myös kasvanut hurjaa vauhtia! Näyttävät vaan jotenkin tosi ressukoille, kun soirottaa mihin sattuu ja makoilee pitkin multaa.Persilja myöskin kasvanut paljon ja on paljon näyttävämpi kuin aiemmin.
Malopit pärjäilee, kasvaa hitaasti, mutta elossa ovat! Nehän on nyt siis neljä viikkoisia.
Malvikit myöskin elossa, vaikka yhtä hitaasti kasvavat. En kyllä edes tiedä kuuluisiko niiden tuon kovempaa kasvaakkaan.

Malvikki 4vk

Malvikki 7vk

Päivänsinet ja Kranssit voi myös oikein hyvin. Kranssi on tosi tuuheaa jo ja Päivänsineen on tullut kauniita vahvoja lehtiä. Laitoin niille vihdoin kunnon kiipeilutelineetkin. En malttaisi odottaa, että näihin tulee kukkia.


En muuten todennäköisesti ensiviikolla ehdi päivittää kasvimaan kuulumisia, joten palataa tähän asiaan seuraavaksi kahden viikon kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥