15.5.2016

TOP 5 VIIKKO 19

Taas voi herätä siihen, että hetkinen, ai työssäoppi onkin jo ohi, eikö se vasta alkanut? Kuusi viikkoa meni taas että viuhahti ja niin meni tämä viiminen viikkokin!

Tällä viikolla on ollut haikeutta, jäähyväisiä, jäätävää stressiä ja suruakin, mutta myös kivoja juttuja:

• ostin vihdoin uusia kultaisia korvakoruja ja heitin rihkamat menemään. En siis pysty enään käyttämään muita, koska ne alkaa kutittamaan/ärsyttämään.
• Näytöstä K3, vaikka tämä oli ainut pitkään aikaan mitä jännäsin jo etukäteenkin, että tuleeko kiitettävää, kun kriteerit oli taas vähän mielenkiintoiset. Nyt saa huokaista ja odottaa tyytyväisenä totaria!
• Sain aikasiksi käydä jopa paristi lenkillä! WUHUU! Oli niin nättiä säätä, että ihan mielellään sitä ulkona pisti tossua toisen eteen.
• Nähtiin piiitkästä aikaa Jenniä, Viliä ja Elmoa
• Pitkän jahkailun jälkeen menin ja vaihdoin kännykän ja olen nyt toooosi tyytyväinen! Mä siis viime kuussa menin ostamaan Samsung Galaxy A5:sta, mutta myyjä puhui mut ostamaan Huawei Honor seiskan (ovat saman hintaset kyllä.) sanoi, että voin 30 päivää sitä käyttää ja jos en sitten kuitenkaan tykkää niin voin palauttaa ja vaihtaa siihin samsungiin.
Epäröin vaihtoa, koska siinä Huaweissa oli tietojen mukaan parempi kamera, tehokkaampi ja enempi muistia jne. Minua ärsytti siinä mm. herätyskellon vajanaiset toiminnat, kalenteri, näppäimistö (vaikka muokkailin - silti mätti aina joku), kamera oli joo hyvä, mutta kuvan laatu kärsi aina siirtäessä/lähettäessä tosi paljon. Käyttömukavuus noin muutenkin oli mun edellisiin samsungeihin verrattuna aika huono.
No nyt sitten kävin palauttamassa ja otin sen samsungin tilalle ja tykkään kovasti. Yhtä hyvä kun edellinen (myös kamera), mukava käyttää ja muutamat lisä herkut mm. jaettu näyttö (voi olla vaikka youtube ja facebook samaan aikaan näytöllä käytettävissä ja noita ruutujen kokoja voi vaihtaa sen mukaan, kummassa tarvii enemmän tilaa tai hetkellisesti jos vaikka vaihtaa biisin ja sitten taas laittaa pienemmäksi) herätyksessä ja kalenterissa kaikkia pieniä helpottavia juttuja ja onhan tuo nättikin. Ainut miinus tähän mennessä on se, että toi on hiton liukas, mutta tilauksessa on jo uusi suojakotelo, joten ei haittaa enään sitten.Jos teillä on jotain kysyttävää jommasta kummasta luurista, niin pistäkää kommenti boksiin, vastaan mielelläni, en vaan jaksa tähän kirjoittaa kaikkea.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi17.5.16

  Onko teillä vielä koira? Miten he tulevat kissojen kanssa toimeen? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä oo kun nuo kaksi kissaa :)

   Poista
 2. Anonyymi17.5.16

  Ei millään pahalla. Tykkään seurata paljon blogiasi ja oletkin top3 suosikki bloggaajissani. Kiva nähdä teidän arkea niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä ja aiheet ovat kivoja. Mutta tekstit ovat järkyttävän pitkiä ja usein luenkin vain osan sieltä ja osan täältä ja katson kuvia. Oisi kiva jos pystyisit tiivistämään tekstien sisällöt napakasti. Usein menee jo ennen puolta väliä innostus kun ei jaksa turhaa lätinää lukea.. Olet silti huippu ja vahva äiti 😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos mielipiteestäsi! :) yritän jatkossa panostaa lyhyempiinkin postauksiin. "Asia postauksia" on vähän vaikea alkaa kovasti lyhentelemään, esim nuo missä olen kirjoittanut opinnoista.
   Mutta yritän tehdä lyhyempiä sekä pidempiä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥