22.5.2016

TOP 5 VIIKKO 20

Tämä viikko oli ihan super hyvä!
• sain töitä, paras asia viikossa tietenkin.
• Nähtiin kavereita
• Sain hoidettua paljon asioita: ilmoittauduin työkkäriin kesäksi, uusin Kevinin hoitoaika sopparin, liityin liittoon, varasin 4v. neuvolan, varasin Kevinin korvakontrollin, tein uuden verokortin, Kävin 4v. hyve keskustelun päiväkodilla - kaikki yhden päivän aikana.
• sain parvekkeen siistittyä, se on ollut pitkään se yksi harmaita hiuksia tuottava alue.
• sain valmiiksi jäähyväislahjat Kevinin hoitajille päiväkotiin
• Käytiin kirjastossa
Seuraava viikko tulee olemaan ihan hiton kiireinen, sillä edessä on jokakesäinen suursiivo sekä juhlien valmistelu, Kevinin kevätjuhla, lääkäri käyntejä ja labroja, koululla juhlaharkat..

3 kommenttia:

 1. Anonyymi22.5.16

  ♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23.5.16

  Mikä on hyve keskustelu?
  Paljon oot saanu aikaan.. Reipasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmat ja lapsen päivähoitaja käy keskustelun hyvelomakkeen pohjalta, hoitaja täyttää sen ja lähettää neuvolaan. 4v. Neuvolassa taas jutellaa ja lasta pyydetää tekee jotain asioita ja neukkutäti täyttää lomakkeen omalta osaltaan ja lähettää takas päivähoitopaikkaan. Sen tarkotuksena on siis kartottaa 4vuotiaan lapsen osaamista ja haasteita ja että pystytään huomaamaan saamaan apua mahdollisiin ongelmiin ajoissa. Tämmönen on kuulemma ennen ollu yv.nä mutta ajateltu että vielä varhaisempi havainnointi on tarpeen :)
   Meillä tuossa nyt ei mitään ihmeellistä ollut kun Kevinin kehitystaso ja omat haasteet on jo tiedossa ja niihin apuja ja tukea jo saadaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥